Stage en afstuderen

Meer informatie?

Nicole Olislagers-Nuijten

Hazenberg is met meer  dan 230  medewerkers gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren van woningen en utiliteit. Als Makers van Waarde werken wij iedere dag aan fijne buurten, duurzame woningen en innovatieve nieuwbouw en transformaties. Wensen van opdrachtgever, (toekomstige) bewoners en omgeving brengen we samen in het proces van ontwikkeling en realisatie. We denken mee, kijken vooruit en maken samen technische uitdagingen waar. We houden pas op als de beste oplossing is gevonden. Ook als het gaat om maatschappelijke vraagstukken zoals het verduurzamen van de bouwsector. 

Stage of afstudeeropdracht

Voor leerlingen van het VMBO, MBO en het HBO bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een stage of het uitvoeren van een afstudeeropdracht. We bieden je een leeromgeving waarin je meewerkt in de organisatie of zelfstandig een afstudeerproject uitvoert. Wij geven je daarbij natuurlijk de begeleiding die nodig is om je stage of afstudeerproject tot een succesvol en leerzaam einde te brengen. Wil je meer informatie neem dan contact op met Janneke van Wegberg.

Afstudeeropdracht:
 

  • Voor een 'CO2 prestatie talent': onderzoek kansen om CO2 neutraal te werken en bouwen

Ons  doel  is  dat  we  over  een  aantal  jaar  volledig  CO2  neutraal  werken  en  bouwen.  Zodat  onze  footprint  zo  minimaal  mogelijk  is  voor  ons  én  de generaties  na  ons.  Binnen  onze  netwerkorganisatie  TBI  werken  we  met  19  bedrijven  aan  dit  doel.  Door  middel  van  gezamenlijke  afspraken  en KPI’s  willen  we  onze  hoogste  positie  op  de  CO2  Prestatieladder  behouden  en  waar  mogelijk  versnellen. 

Samen  met  ons  interne  team  en  TBI  onderzoek  je  de  mogelijkheden  en  kansen  om  onze  CO2  prestaties  op  het  gebied  van  materialen,  bouwen, transport  en  energie  nu  én  in  de  komende  jaren  verder  te  verbeteren. En  daarvoor  vragen  we  jouw  expertise!

 

Interesse?

Stuur een e-mail met informatie over wie je bent, je motivatie voor een van deze opdrachten en afstudeerrichting naar Nicole Olislagers-Nuijten via de contactgegevens hierboven. Wij nemen contact met je op voor een gesprek.