Jouw droombaan

Begin je net aan jouw carrière in de wereld van projectontwikkeling en bouw of heb je al ruime tijd werkervaring? Bij Hazenberg hebben we voor iedereen met passie, bevlogenheid en gepaste kennis over het maken van mooie woon- en werkplekken ruimte om je talent verder te ontwikkelen.

 

Hoe bevalt dat, werken bij Hazenberg?

Midden in het bos, aan de rand van Rosmalen, realiseerde Hazenberg een bijzonder nieuwbouwproject: Graefse Bos. Omringd door waterpartijen van de oude kloostertuin bouwden onze vaklieden drie stijlvolle villa’s met in totaal 52 all-inclusive parkappartementen. Omgeven door rust, ruimte en groen. Een top plek om te werken. 

Bekijk de video waarin onze mensen je vertellen waarom zij graag werken bij Hazenberg en wat deze bouwlocatie met hen doet als bouwers.

Aan de slag bij Hazenberg

Bij Hazenberg kijken we vooruit en werken we aan een duurzame bouwwereld. We zijn niet bang om koploper te zijn in innovatie en ontwikkeling. Al onze collega’s dragen daar aan bij vanuit hun eigen expertise en dat maakt ze makers van waarde. 

We werken aan mooie en unieke projecten, van nieuwbouw tot transformatie, waarin we van elkaar leren of van één van de andere TBI-ondernemingen. Als onderdeel van TBI ervaren onze collega’s de voordelen van een groot, landelijk concern en de aandacht en gezelligheid van een familiebedrijf. Zo maken we morgen.

Verhalen van collega's

“Ik ervaar veel gemoedelijkheid, alle ruimte om te groeien en collega’s die kennis willen delen, waardoor ik me hier heel erg thuis voel.”
Scott van Dijk, communicatiemedewerker
“Wat me bijzonder raakt, is de trots die mijn collega's uitstralen als ze over hun werk vertellen. En de persoonlijke aandacht van je collega’s, die écht interesse in je tonen.”
Iris van Uden, projectcoördinator verduurzaming
"Hazenberg voelt als een warme werkplek waar Brabantse gezelligheid en oprechte interesse samenkomen, waardoor iedereen elkaar helpt. Je voelt je verbonden."
Remco van Dongen, HR-adviseur

Met collega's

Tijdens het werk, maar ook na werktijd worden regelmatig activiteiten georganiseerd, waarin je met collega’s netwerkt, elkaar op een informele en gezellige manier ontmoet of samen werkt aan je vitaliteit. Met de hele onderneming, je afdeling of vanuit de personeelsvereniging.

Jouw toekomst

Werken bij Hazenberg betekent werk doen dat je leuk vindt en dat bij je past. Uitdagingen en doorgroeimogelijkheden horen daar zeker bij.

Werken bij Hazenberg betekent ook werken aan diverse soorten projecten: groot of klein, nieuwbouw of transformatie, woonconcepten en verduurzamen van woningen. Of samen met Nico de Bont in herbestemmingsprojecten.

Omdat Hazenberg onderdeel is van TBI, heb je als medewerker de voordelen van een middelgroot bedrijf en de toekomstkansen van de grote TBI holding in één. Mooie voorbeelden hiervan zijn het TBI Studiefonds, TBI Acdmy en Jong TBI.

Heb je vragen?

Nicole Olislagers
Recruiter Hazenberg
Voor meer informatie over vacatures en sollicitatieprocedure
'Staat jouw droombaan er niet tussen, maar wil je graag kennismaken met Hazenberg? Stuur dan een open sollicitatie per e-mail of bel me'
Nicole Olislagers

En verder bieden we jou...

  • Een fijne werkplek met ruim 250 enthousiaste collega’s
  • Leuke teamuitjes
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een duurzaam inzetbaarheidsbudget
  • Een goed (excedent) pensioen
  • Een collectieve zorgverzekering
  • Voorwaarden conform de CAO Bouw & Infra
  • De mogelijkheid om thuis te werken
  • Volop ontwikkelmogelijkheden
  • Een tegemoetkoming in de studiekosten voor schoolgaande of studerende kinderen

Stage of BBL?

Klaar om je talent te laten groeien? Kom bij Hazenberg stage lopen en bouw aan jouw toekomst in de bouw.

Jouw nieuwe werkplek?

Kantoor Vught

Ons kantoor in Vught is ingericht voor samenwerking in onze projecttteams, waarbij kennisdelen centraal staat.

De bouwplaats

Op onze bouwplaats is Veiligheid Prioriteit. Op de bouwplaats vind je alle faciliteiten om je werk goed te kunnen uitvoeren.