Verduurzamen utiliteit

Wensen in het gebruik van een kantoor, zorg- of schoolgebouw veranderen. Dat vraagt om betere functionaliteiten, esthetische upgrade en energie-efficiënte maatregelen. Passend bij de wensen van vandaag met de technische mogelijkheden van de toekomst. Een goed uitgevoerde renovatie geeft het gebouw nieuwe waarde voor de toekomst. Welke wensen er ook zijn, wij denken mee en realiseren het idee.  

Duurzaam renoveren

We renoveren met zo min mogelijk nieuwe grondstoffen en maximale CO2-reductie. Uitgenomen materialen gebruiken we opnieuw en vervangen alleen het nodige. En dat weer zo natuurlijk en biobased mogelijk. We gaan voor een zo hoog mogelijk energielabel en minimaal energieverbruik.

Alles voor een gezondere en comfortabelere omgeving voor werknemers, studenten en patiënten. En voor een langere levensduur van het gebouw. Ook dat is duurzaam renoveren.

Meerjarig onderhoud en service

Indien gewenst, kunnen we na de (ver)bouw van het pand ook het onderhoud voor je verzorgen. Dit biedt een extra service voor langdurige samenwerkingen met een groeiend aantal klanten. Op deze manier dragen we bij aan duurzaam denken.

We zijn bekend met jouw wensen en de technische en bouwkundige details van het pand. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening scherp, snel en gemakkelijk aanbieden. Binnen ons team heb je altijd een vast aanspreekpunt, waardoor je direct geholpen wordt.

Expertise in iedere projectfase

Wat zijn de wensen? Welke verbetermogelijkheden zijn er en wat is het budget? Hoe eerder in het proces we aan tafel zitten, hoe groter onze toegevoegde waarde.

We adviseren en denken mee over een passend ontwerp, bouwtechnische keuzes, slimme processen en een haalbare planning. Budget gestuurd en zo duurzaam mogelijk. Met gefaseerde oplevering als dat moet. Zodat je delen van het gebouw alvast in gebruik neemt, terwijl wij verder werken.

“De kracht van ons team zit vooral in het praktisch en pragmatisch denken en handelen. We schakelen snel en daardoor ontzorgen we jou als opdrachtgever optimaal.”

Team meerjarig onderhoud Hazenberg

Contact

Meer weten over verduurzamen van utiliteit en meerjarig onderhoud?

Ruud Schapendonk
Directeur