Ruimte voor uitdagingen

Sterk in wonen, inventief in complexe werken

John van der Doelen

Klantwensen staan bij ons centraal. Of het nu gaat om een nieuwe woning, een school, appartement of kantoorgebouw: wij creëren een omgeving waarin het prettig wonen, werken of leren is. Technische vernieuwing, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Niet alleen in de gebouwen die wij opleveren, maar ook in onze processen. System Engineering, BIM en LEAN bouwen zijn niet meer weg te denken uit onze werkwijze. De weg naar uw nieuwe woning of bedrijfspand is voor ons net zo belangrijk als het gebouw zelf. 

Conceptueel bouwen

Samen met de TBI-ondernemingen ERA Contour en Koopmans Bouwgroep heeft Hazenberg een innovatielab voor wonen – TBI WOONlab – opgericht. In dit WOONlab ontwikkelen we samen met opdrachtgevers en consumenten nieuwe concepten, processen en producten voor nieuwbouw en energetische woningverbetering. Het doel: een optimaal antwoord geven op de vraag van de klant. Daarbij putten we niet alleen uit de kennis, ervaring en specialismen van de bestaande woonbedrijven, maar ook uit een breed netwerk van co-makers en ‘vrije woongeesten’.

Ontzorgen bij complexe werken

Utiliteitswerken zijn vaak technisch gecompliceerd of organisatorisch ingewikkeld. Wij laten ons graag uitdagen door opdrachtgevers om ingenieuze oplossingen te bedenken voor kwaliteitsverbetering, maar ook om een project binnen tijd en budget te realiseren. Of het nu gaat om kantoren, appartementen, bedrijfspanden, schoolgebouwen of zorgcomplexen: voor ons staat het ontzorgen van de opdrachtgever centraal. Duurzaam bouwen speelt hierbij een belangrijke rol maar zeker ook aspecten als gebruiksvriendelijkheid, comfort, veiligheid en gezondheid.

Projecten om trots op te zijn

Bouwprestaties

Hazenberg Bouw meldt haar woningbouwprojecten aan bij Bouwprestaties.nl. Kopers van een nieuwbouwhuis vullen een enquête van de Stichting Klantgericht Bouwen in, waarmee zij een beoordeling geven over de bouwer van hun nieuwbouwwoning. Met deze gegevens kunnen wij de kwaliteit van onze werkzaamheden continu verbeteren.