Hazenberg Projectontwikkeling

Ingeborg Verheijen

Wij zijn een bevlogen, soms een tikkie eigenwijze, ontwikkelende bouwer met de kennis om risico’s te dragen. Onze projectontwikkelaars hebben een liefde  voor herbestemming in combinatie met nieuwbouw. Versterkt door de financiële en professionele kracht van TBI holdings maken we onze leefomgeving prettiger, slimmer en duurzamer.

Onze kijk op gisteren, vandaag en morgen:

Krachtige identiteit

Duurzaam verlangen

Gedreven verbindend

Waarde uit het verleden is de  kracht voor het nieuwe woonmilieu. Wij gaan voor herkenbare en unieke concepten passend bij de plek. 

Onze kijk op gisteren.

Gedreven door bewezen natuurwetten en dankbaar gebruik makend van de omgeving. Wij verlangen naar gezonde en duurzame leefomgevingen.  

Onze kijk op vandaag.

Bewoners zijn altijd in het vizier. Zij zijn er om te blijven, dat beseffen we ons. We helpen te versnellen waar het kan en patronen te doorbreken waar het moet. 

Onze kijk op morgen.

HEB JIJ EEN POSITIE DIE BIJ ONS PAST? Op zoek naar een geschikte koper of naar een ontwikkelende partij met visie en daadkracht? Laten we kennismaken.

Bel of stuur een bericht

Zo doen wij dat.

Met een voorliefde voor de bestaande omgeving, geloven we in het onmogelijke mogelijk maken door de oude identiteit toekomst te geven en vandaag zorgzaam te zijn voor de natuur. Wij zijn een projectontwikkelaar met bouwexpertise in huis. En samen met monumentenspecialist Nico de Bont gaan we voor herbestemming van bijzondere plekken. Niet alleen alles onder één dak, maar ook als één entiteit. Projectontwikkeling vraagt om een kritische en doortastende mentaliteit. Rendement is zeker 
niet onze grootste drijfveer, wij gaan voor een maatschappelijk verantwoord concept dat maakbaar is. 

Dit beloven we niet alleen, maar maken we ook waar. 

Elk project is uniek. Een greep uit onze projecten:

Wonen in je eigen park

Warande park | Oosterhout

Voor meer pit in de kern

Achter den Eijngel | Lennisheuvel

Een nieuw woonmilieu met industrieel monument

Achttien81 | JAL-terrein Dongen

De monumentale schakel tussen dorp en duinen

Vincentius | Udenhout