Projectontwikkeling

Wat jou beweegt, zetten wij in beweging

“Als ontwikkelende bouwer creëren we voor eigen rekening en risico woonwaarde in nieuwbouw én transformatie. Of beter gezegd, we ontwikkelen fijne plekken waar mensen kunnen thuiskomen. We kennen de uitdagingen die ontwikkeling met zich meebrengt. Bovendien hebben we de visie, middelen en knowhow in huis, om die ambities daadkrachtig in beweging te zetten.

Onze visie is, dat iedere locatie zijn eigen potentie heeft. Iedere plek en omgeving zijn eigen kansen voor een doelgroep. Wij zetten die mogelijkheden om in waarde, door ze helder in beeld te brengen en te vertalen naar planvorming die de omgeving versterkt. Daarbij houden we rekening met je doelen:

  • Als je grondeigenaar bent
    Samen hebben we het over de kwaliteit en potentie (van de locatie) van je positie. Alles voor een goede prijs voor beide partijen. Onze brede ervaring en financieel solide organisatie bieden je daarbij de zekerheid die relevant is voor vertrouwen in de overdracht.
  • Als je bij een gemeente of corporatie werkt 
    Vanuit onze visie onderzoeken we wat de kansen zijn van jouw gemeente, de wijk en haar omgeving. De uitkomsten hiervan vormen de start voor onze planvorming, waarmee we je ambities op het gebied van leefbaarheid, sociale samenhang, esthetiek en duurzaamheid waarmaken.
  • Als je toekomstig bewoner bent
    Wij zijn er om van jouw toekomstige huis een ‘lekker thuis’ te maken. En of dat nu een labelwoning of traditioneel gebouwd huis is, we ontwikkelen het met alle aandacht voor je woonlasten straks. Bovendien staan we graag voor je klaar met maatwerk en dienstverlening.

Unieke meerwaarde in onze dienstverlening is, dat we ook thuis zijn in het ontwikkelen van herbestemmingsprojecten, dankzij de expertise van onze dochteronderneming en monumentenspecialist Nico de Bont.

Wij zijn benieuwd naar jóuw uitdagingen. Jij ook naar onze aanpak en visie? Neem dan gerust contact met me op.  We maken graag kennis.”

Een greep uit de projecten

Artikelen in de media

Makers van Waarde in ontwikkeling en bouw

Waar Philips ooit haar hoofdkantoor had, ontwikkelt en bouwt Hazenberg de nieuwe wijk Vredeoord, samen met woningcorporatie Sint Trudo. Lees het interview hier:

Gebiedsontwikkeling JAL Dongen

Nieuwbouw projectontwikkeling Hazenberg woningbouw

Op dit terrein herrijst straks een nieuwe wijk. De ontwikkeling wordt een combinatie van de herontwikkeling van het Rijksmonument en de oude fabriek, alsmede het ontwikkelen van nieuwbouwwoningen.

Hazenberg gaat voor HOUTbaar

woningbouw duurzaamheid houtbouw

Hazenberg heeft met zusterbedrijven ERA Contour en Koopmans (WOONlab) een baanbrekend concept in modulair en circulair bouwen gelanceerd: HOUTbaar.