Wonen in je eigen park | Warande Park

Projectinformatie

Project Warande Park
Locatie Oosterhout
Opdrachtgever Eigen ontwikkeling van Hazenberg Bouw B.V.
Architect Kokon Architectuur & Stedenbouw

Ingeborg Verheijen

Wonen aan de entree naar groen en ruimte | Nieuwbouw in Oosterhout

Wonen in je eigen park. Dat is wonen in Warande Park. Na een dag werken, thuis in alle rust relaxen of juist even sportief bezig zijn. Met je familie, met vrienden. Wonen in Warande Park is voor iedereen genieten van het groen, de rust en de ruimte.

Momenteel wordt met de bouw van twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen het laatste stukje van deze prachtige locatie gerealiseerd. De moderne en ruime woningen met diepe achtertuinen, bieden alle comfort en privacy. Aan de voorzijde heb je zicht op het centraal gelegen park met een wadi voor de opvang van regenwater, of op het Wilhelminakanaal. Warande Park wordt gerealiseerd aan de rustige en veilige Warandepoort, met een fijne mix van bungalows, eengezinswoningen en kleinschalige appartementencomplexen in zowel de middeldure en dure koopsector, als in het sociale en middeldure huursegment.

Feestelijke start bouw

Royale woning met krachtige architectuur

Op 8 kavels van ruim 310 m2 worden twee-onder-een-kapwoningen met garage gerealiseerd. De twee-onder-een-kapwoningen hebben een eigentijdse uitstraling met bijvoorbeeld een kader rond de kozijnen en een chique hardstenen plint. Een aantal woningen is bovendien voorzien van een tuitgevel. De traditionele materialen in combinatie met de moderne vormgeving past uitstekend bij de prachtige groene omgeving. Parkeren kun je naast je woning, zodat je uitzicht niet belemmerd wordt.

  • Veel lichtinval;
  • Ruime woonkamer met leefkeuken;
  • Brede garage, met aanpassingen te gebruiken als speelruimte, kantoor of bijkeuken;
  • Royale luxe badkamer met apart toilet
  • Tweede verdieping: mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers

Statig wonen met allure

In Warande Park worden 6 royale vrijstaande woningen met garage gerealiseerd op ruime kavels die variƫren van 450 m2 tot ruim 470 m2. De eigentijdse architectuur geeft de woningen een moderne en stijlvolle uitstraling met onder andere een plint van natuursteen in de gevel. De keuze voor een rustieke, rode baksteen, een chique antracieten dakpan en kozijnen in een warm grijze tint, maakt dat de woningen uitstekend passen bij de sfeer van deze prachtige locatie. Door de grote percelen heb je extra mogelijkheden je riante woning nog verder uit te breiden en overal rondom je huis te genieten van het buitenleven.