Santrijn Nieuwbouw parkeergarage en woningen

Projectinformatie

Project Santrijn
Locatie Oosterhout
Opdrachtgever Gemeente Oosterhout - Eigen ontwikkeling i.s.m. Blauwhoed

Hazenberg en Mobilis hebben het project Santrijn in Oosterhout gerealiseerd. Het plan bestond uit de nieuwbouw van een tweelaagse parkeergarage en woningen. Het project, gelegen in het Santrijngebied in het centrum van Oosterhout, betreft een tweelaagse ondergrondse parkeergarage voor 275 parkeerplaatsen met op het dek 20 stadswoningen en 33 appartementen, verdeeld over twee appartementengebouwen. De parkeergarage is in opdracht van de gemeente Oosterhout gebouwd, terwijl de woningen en appartementen in eigen ontwikkeling zijn gerealiseerd.

Het project, gelegen in het Santrijngebied in het centrum van Oosterhout, betreft een tweelaagse ondergrondse parkeergarage voor 275 parkeerplaatsen met op het dek 20 stadswoningen en 33 appartementen, verdeeld over twee appartementengebouwen. De parkeergarage is in opdracht van de gemeente Oosterhout gebouwd, terwijl de woningen en appartementen in eigen ontwikkeling zijn gerealiseerd.

Parkeerdruk verlichten

De parkeergarage zal de parkeerdruk in het Santrijngebied, die samenhangt met de aanwezigheid van theater De Bussel en de nabijgelegen winkels, verlichten. De stadswoningen en appartementen voorzien in de vraag naar betaalbare woningen in het centrum van Oosterhout. De appartementen worden verhuurd in het middensegment, de stadswoningen zijn door Blauwhoed verkocht.

De garage is maandag 7 december 2015 opgeleverd