NIEUWBOUW WONINGEN DEN BERGH, BOXTEL

Projectinformatie

Project Den Bergh
Locatie Boxtel

Op het voormalige kampeerterrein Den Bergh in Boxtel ontwikkelde en realiseerde Bouwbedrijf Hazenberg 12 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen. Op de locatie zijn ook 5 kavels beschikbaar, die met of zonder woning worden aangeboden. De eigentijdse woningen in Den Bergh bieden ruimte voor starters en gezinnen om prettig te kunnen wonen.

LekkerEIGENhuis

De woningen binnen dit project zijn gebouwd conform het lekkerEIGENhuis concept (www.lekkereigenhuis.nl) . Onder optimale omstandigheden zijn de woningen in de fabriek vervaardigd en daarna op de bouwlocatie gemonteerd. Dit betekent een aanzienlijke verkorting van de bouwtijd. Het systeem maakt gebruik van prefab elementen met een zeer goede thermische isolatie, waardoor er weinig warmte verloren gaat. Met de woningconfigurator op de project websiteĀ konden kopers zelf hun woning uitbreiden of aanpassen met diverse opties. De financiĆ«le consequenties van hun keuze werden gelijk zichtbaar.

Afbeeldingen

Wonen in het groen

De inrichting van het plan Den Bergh sluit aan op de natuurlijke, groene omgeving van de Dommel. De woningen liggen rondom een groen middengebied. Uitgangspunt bij de inrichting van het openbare middengebied is het behoud van het bestaande groen en de ontwikkeling van een kindvriendelijke ruimte, die aanleiding geeft tot spelen en ontmoeten. Bij extreme regenval is het middengebied tevens waterberging voor noodoverstort naar de Dommel.

Er zijn nog enkele bouwkavels beschikbaar. Bij interesse is informatie verkrijgbaar bij de makelaar.