Kantoor Synchroon

Projectinformatie

Project Kantoor Synchroon
Locatie Utrecht
Opdrachtgever Synchroon
Architect Space Encounters
Adviseur HEVO
    

Op de 14e verdieping van het WTC in Utrecht is iets bijzonders te zien.  Want daar, tussen het witte tegelwerk met groene voegen en het vele glas is het állergroenste kantoor van Nederland opgeleverd. Voor Synchroon.

Duurzaam & circulair

Het nieuwe kantoor, ingericht door architectenbureau Space Encounters, is een groene, gastvrije werkomgeving. De inrichting van het kantoor is gebaseerd op basis van de circulaire principes en in het kantoor staan maar liefst 800 planten die bijdragen aan een gezonde en prettige werkomgeving. Alle glazen wanden in het kantoor lopen tot het plafond door. Dat was tijdens de verbouwing een van de uitdagingen. Net als het bijzondere groene voegwerk, dat naadloos in elkaar moest overlopen. 

Eindresultaat kantoor Synchroon

Samenwerking

TBI- ondernemingen HEVO en Hazenberg hebben intensief samengewerkt in dit traject. Dit is niet het eerste project waarbij HEVO en Hazenberg elkaar opzoeken. Kevin Claus van HEVO: “Wij vinden elkaar vaak in huisvestingsprojecten zoals dit, omdat hier projectmanagement en complexe bouwopgaven bij elkaar komen." Kees Raaijmakers vult aan: "Onze normen en waarden matchen gewoon goed. Het belang van de klant staat bij ons beiden áltijd voorop".