Jacobsveld

Projectinformatie

Project Jacobsveld
Locatie Bosschenhoofd
Opdrachtgever Cornelis Huygens Projectontwikkeling

Nieuwbouw op ruime kavels

Op Jacobsveld is alle ruimte voor een goede start. Betaalbare tweekappers en vrijstaande woningen op zeer ruime kavels zijn volgens het lekkerEIGENhuis principe ontwikkeld. In de eerste fase van het project is Jacobsveld het decor van zes moderne twee-onder-een-kap en twee statige vrijstaande woningen met verkoopprijzen vanaf € 239.000,= von. Het smaakvolle basisontwerp is al heel compleet, maar er zijn nog volop mogelijkheden om de woningen geheel op eigen wensen af te stemmen.

Zonnige start

In de eerste fase zijn zes twee-onder-een-kap en twee vrijstaande woningen gebouwd. Alle woningen hebben een ruime en zonnige tuin op het zuiden. De kavels variëren van circa 270 tot 390 m2. De woningen zijn allemaal voorzien van een garage. Deze woningen zijn inmiddels succesvol opgeleverd.

Stralend vervolgd

In de tweede fase van Jacobsveld zit nog meer variatie. Er zijn vijf rijwoningen voor starters gebouwd op kavels tot circa 200 m². Daarnaast zijn er zes twee-onder-een-kapwoningen en vier vrijstaande woningen gelijk aan de eerste fase gebouwd. De twee-onder-een-kap woningen en de vrijstaande woningen zijn voorzien van een garage. De rijwoningen hebben ruime parkeergelenheid voor de woningen.

Energiezuinig

De woningen zijn met de extra isolatie en zonnepanelen heel energiezuinig. Een perfecte manier van energiebesparing, die zich meteen uit in lagere woonlasten.

Korte bouwtijd

Dankzij het LekkerEIGENhuis- concept zijn de woningen snel een efficiënt gerealiseerd. De woningen zijn onder optimale omstandigheden in de fabriek vervaardigd en daarna op locatie geomenteerd. Hierdoor werd ook de bouwtijd aanzienlijk verkort; 4 à 5 maanden.


Meer informatie over het LekkerEIGENhuis concept? Klik hier.Voor alle informatie over het project kunt u hier naar de officiële projectwebsiteFacebookpagina