Nieuwbouw Parkappartmenten Graefse Bos Rosmalen

Midden in het bos, aan de rand van Rosmalen, realiseerde Hazenberg voor Staetes Wonen een bijzonder nieuwbouwproject: Graefse Bos. Omringd door waterpartijen van de oude kloostertuin bouwden we hier drie stijlvolle villa’s met in totaal 52 all-inclusive parkappartementen. Een nieuwbouwproject waar duurzaamheid en woongenot de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

De villa's zijn gebouwd in de voormalige (klooster)tuin van Het Heilig Hart-klooster. Dit klooster is een aantal jaren geleden door ons getransformeerd tot Huize de Graef. Een luxe, kleinschalige woon-zorgvoorziening.

Hazenberg | Zo maken we morgen

Als ontwikkelende bouwer waren wij vanaf de eerste dag bij dit project betrokken. De appartementen zijn volgens de allerhoogste kwaliteitseisen gebouwd. De luxe parkappartementen zijn gebouwd in meerdere uitvoeringen met maatwerk opties voor een toekomstbestendige woning. Afgestemd op persoonlijke wensen.

De appartementen zijn geheel gasloos met zonnepanelen op de daken van de villa's. Hierbij hebben de bewoners de mogelijkheid gehad om het aantal PV-panelen naar wens uit te breiden. Zo denken wij aan de toekomst, zowel van het milieu als van de bewoners.

Exclusief wonen in een groene omgeving

Er is bij de ontwikkeling van dit plan veel rekening gehouden met het woongenot en toekomstbestendigheid. Voor ieder appartement worden inpandige parkeergelegenheden en bergingen gerealiseerd die via het souterrain bereikbaar zijn. De parkeerplaatsen zijn voorzien van elektrische laadpalen. Naast dat de villa’s functioneel hoogstaand zijn, is ook het uiterlijk tot in de puntjes afgewerkt.

De groene omgeving heeft een centrale plek in het project. Hemelwater wordt opgevangen in de vijver op het terrein, zodat water terugstroomt in de natuur. Een extra watervoorziening biedt huisvesting aan de watervleermuis die zijn thuis heeft in dit boomrijke gebied.

Stuur project door