Graefse bos: Inclusief wonen in voormalige kloostertuin

Projectinformatie

Project Graefse Bos
Locatie Rosmalen
Opdrachtgever In samenwerking met IDBB Vastgoed B.V. | Staetes Wonen
Architect Studio Architecture

Exclusief wonen in een inclusieve omgeving

Midden in het bos, aan de rand van Rosmalen, realiseeert Hazenberg voor Staetes Wonen een bijzonder nieuwbouwproject: Graefse Bos. Omringd door waterpartijen van de oude kloostertuin verrijzen straks drie stijlvolle villa’s met in totaal 52 all-inclusive parkappartementen. Omgeven door rust, ruimte en groen. De bouw van de appartementen is gestart. 

De luxe parkappartementen zijn ruim van opzet, tot in perfectie afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Hier woont u prachtig op een unieke locatie in het buitengebied van Rosmalen – vlak bij natuurgebied De Hooge Heide – én op nog geen 10 minuten fietsafstand van het centrum. 

Op-en-top comfortabel

In elke villa komen luxe parkappartementen - in vijf uitvoeringen (variërend van 85 - 140 m2) - met een heerlijk terras, ruime living met open keuken, gerieflijke bijkeuken, riante slaap- en kleedkamer, fraaie werk- of hobbykamer en badkamer met tweede toilet. Via het souterrain is de eigen inpandige parkeerplaats en privéberging bereikbaar.

All-inclusive wonen

De parkappartementen zijn geheel naar eigen smaak en interieuroplossingen af te werken. In één villa komen fijne voorzieningen waarvan iedere bewoner gebruik kan maken. Denk aan een gezamenlijke ruime living met een buitengewone keuken voor kookactiviteiten, fitnessruimte voor sport of herstel en een gastenstudio voor familie en vrienden om te overnachten na een gezellige avond.

Makers van Waarde in woongenot én duurzaamheid

Als aannemer zijn wij al vanaf dag één bij dit project betrokken. Wij bouwen de appartementen die volgens de allerhoogste kwaliteitseisen zullen worden gerealiseerd. Naast luxe en woongenot krijgen de bewoners van de appartementen ook energie-efficiëntie. De appartementen worden namelijk geheel gasloos en er komen zonnepanelen op de daken van de villa's.

De villa's worden gerealiseerd in de voormalige (klooster)tuin van Het Heilig Hart-klooster. Dit klooster is een aantal jaren geleden door ons getransformeerd tot Huize de Graef, een  een luxe, kleinschalige woon-zorgvoorziening.

Meer gedetailleerde informatie over de locatie, appartementen én verkoop is te vinden op de projectwebsite van 'Graefse Bos,.

Ga naar de projectwebsite