De Appelgaard woningen in plan Den Hoek

Projectinformatie

Project De Appelgaard
Locatie Helvoirt
Opdrachtgever Eigen Ontwikkeling
Architect FORM Wateringen

In het plan Den Hoek in Helvoirt heeft Hazenberg 14 woningen ‘De Appelgaard’ gerealiseerd. Dit deelplan bestond uit 6 rijwoningen, 6 semi-bungalows en 2 vrijstaande woningen.

Voor een leven lang plezierig wonen

Wonen in ‘De Appelgaard’ staat voor heerlijk wonen in het groen. Dat is terug te zien in de eigentijdse uitstraling van de woningen en de kwalitatief hoogwaardige afwerking daarvan. Het plan ‘De Appelgaard’ is ruim van opzet en bestaat uit 6 rijwoningen, 6 semi-bungalows en 2 vrijstaande woningen. De woningen worden aangeboden vanaf € 185.000,= V.O.N. Alle woningen zijn voorzien van een diepe tuin, zodat bewoners maximaal kunnen genieten van de groene omgeving. Bovendien is er voldoende privacy. De eigentijdse woningen zijn van alle gemakken voorzien en kunnen met diverse opties ‘op maat’ worden gemaakt. Starters, gezinnen en ouderen zullen zich hier zeker thuis voelen.

Creativiteit in bouwen

‘De Appelgaard’ is een ontwikkeling van Hazenberg Bouw. Wij zijn een klantgerichte bouwpartner in wonen en utiliteit. Bij de ontwikkeling en/of realisatie van woningen en appartementen staan technische vernieuwing en de woonwensen van toekomstige bewoners centraal. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop.