Céravie in levendige Maastrichtse wijk Céramique

Mestreechs woene

Wonen op z’n Maastrichts. Lekker rustig, net buiten het centrum, met een eigen tuin. Maar wel op loopafstand van het levendige Plein 1992 en Céramique, het gezellige Wyck en de bruisende binnenstad. Deze wijk is bekend om zijn voorname architectuur en fraaie openbare ruimte zoals het Charles Eyckpark en Plein 1992.

Dat was het uitgangspunt voor de nieuwe woningen in de karakteristieke wijk van Maastricht. Want als je in Maastricht woont, wil je natuurlijk volop van het leven kunnen genieten. Met veel ruimte om je heen. Het Mestreechs woene in Céravie was ons ontwerp. Een eigen stadswoning met ruime tuin en de binnenstad om de hoek.

Wonen in Céramique

Hazenberg ontwikkelde en bouwde in de levendige Maastrichtse wijk Céramique 28 stadswoningen. De ontwerpen voor Céravie zijn van architect Mathieu Bruls. Hij heeft in zijn ontwerp rekening gehouden met de bestaande bebouwing, zodat er een mooie overloop ontstaat tussen oud en nieuw.

De 28 moderne stadswoningen zijn gelegen op percelen variërend van circa 97m² tot circa 155 m² en zijn standaard voorzien van onder andere vloerverwarming, modern tegelwerk en sanitair in badkamer en toilet en zonnepanelen. Verder ontwierpen we voor deze woning een ruime leefruimte, 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot het realiseren van een 4de slaapkamer en eigen parkeerplaats op het gezamenlijk binnenterrein.

Ingedeeld zoals het hoort

Bij de indeling is gekozen voor een optimale ruimtebeleving en gebruiksgemak. Met op de bovenverdieping standaard drie slaapkamers, en via de vaste trap de zolder met dakopbouw, of een dakraam. We boden met dit nieuwbouwproject in Maastricht veel mogelijkheden voor de bewoners om eigen woonideeën te realiseren.

Stuur project door