Céravie

Projectinformatie

Project Céravie
Locatie Maastricht
Architect Mathieu Bruls

Mestreechs woene

Wonen op z’n Maastrichts. Lekker rustig, net buiten het centrum, met een eigen tuin. Maar wel op loopafstand van het levendige Plein 1992 en Céramique, het gezellige Wyck en de bruisende binnenstad. Want als je in Maastricht woont, wil je natuurlijk volop van het leven kunnen genieten

Genieten van het leven, met lekker veel ruimte om je heen. Dat is Mestreechs woene in Céravie: een eigen stadswoning met ruime tuin en de binnenstad om de hoek.

Wonen in Céramique

Hazenberg Bouw ontwikkelde 28 stadswoningen in de levendige Maastrichtse wijk Céramique. Deze wijk is bekend om zijn voorname architectuur en fraaie openbare ruimte zoals het Charles Eyckpark en Plein 1992. Geniet van de gezellige terrassen van Café Zuid of Coffeelovers. Of de culturele hotspots van het Bonnefantenmuseum of Centre Céramique. De ontwerpen voor Céravie zijn van architect Mathieu Bruls. Hij paste de woningen mooi in tussen de bestaande bebouwing.

De 28 moderne stadswoningen zijn gelegen op percelen variërend van circa 97m² tot circa 155 m² en zijn standaard voorzien van onder andere vloerverwarming, modern tegelwerk en sanitair in badkamer en toilet en zonnepanelen. Verder beschikt deze complete woning over een ruime leefruimte, 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot het realiseren van een 4de slaapkamer en eigen parkeerplaats op het gezamenlijk binnenterrein!

Ingedeeld zoals het hoort

Bij de indeling hebben we gekozen voor een optimale ruimtebeleving en gebruiksgemak. In de grote leefruimte staat niets je in de weg om jouw ideale leefomgeving te creëren. Boven heb je standaard de beschikking over drie slaapkamers, en via de vaste trap bereik je de zolder met dakopbouw, of een dakraam, maar er is natuurlijk niets zo persoonlijk als wonen. Daarom biedt dit nieuwbouwproject in Maastricht veel mogelijkheden om jouw eigen woonideeën te realiseren.

Patricia en Stijn: tevreden bewoners van een conceptwoning in Maastricht

Lees het artikel