CarWash

Projectinformatie

Project CarWash
Locatie Vught
Opdrachtgever Patrick Moonen

De nieuwbouw van de moderne autowasstraat aan de Kempenlandstraat in Vught, uitgevoerd door Hazenberg Bouw , is voltooid. De borstelwasstraat bij het tankstation aan de Kempenlandstraat in Vught is een hypermoderne kettingwasstraat waar met osmosewater auto’s worden gewassen.

De grootste uitdaging was het grond- en betonwerk. Er zijn 3 aparte osmose bufferputten gemaakt onder de vloer van de wasstraat. De vloeren, putten en goten liggen allen op afschot en uiteraard is het geheel gecertificeerd en vloeistofdicht. Hiervoor is een 100% vloeistofdichte epoxy gietvloer aangebracht in de kleur helblauw.

Stofzuigplein

Daarnaast is een bestaande loods omgebouwd tot een overdekt autostofzuigplein. Door de opengewerkte wanden is het een ideale plek geworden om met veel daglicht de auto aan de binnenzijde goed school te kunnen maken. Ook is een krachtig centraal stofzuigsysteem geimplementeerd. Een persluchtinstallatie bied de mogelijkeid om met krachtige luchtpistolen het dashboard van de auto stofvrij te maken.

Showroom Vakgarage

Ook zijn er door Hazenberg werkzaamheden verricht aan de naastgelegen Vakgarage/pompstation. De voormalige tankshop van het pompstation is omgebouwd tot uitbreiding van de showroom van de Vakgarage. Hier is nu een fotoruimte gerealiseerd waar de auto's op een elektrisch draaiplateau kunnen worden gefotografeerd.

Het autobedrijf, het tankstation en de self-service wasboxen aan de achterzijde zijn gewoon geopend gebleven tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Als lokale Vughtse ondernemer was Hazenberg Bouw geselecteerd om dit werk te realiseren. Deze klus is uitgevoerd door onze afdeling Verbouw & Onderhoud.