Buitenplaats Marckhoek

Projectinformatie

Project Marckhoek
Locatie Breda
Opdrachtgever Ontwikkelingscombinatie Vesteda - Schonck, Schul & Compagnie - Synchroon
Architect Lukas Ruijs van C5 Architecten

Wij zijn ongelooflijk trots dat wij Buitenplaats Marckhoek werkelijkheid hebben mogen laten worden! Bewoners konden naar keuze zorgeloos verhuizen door ons Full Option Pakket.

Het complex bestaat uit 15 grondgebonden patiowoningen en 76 appartementen. Ruim tweederde bestaat uit 53 koopwoningen en ongeveer een derde uit 23 huurwoningen, die worden verhuurd door Vesteda.

Bijzonder wonen

De ruim bemeten appartementen beschikken allemaal over een grote living, een master bedroom en een tweede grote slaapkamer. De master bedroom vormt een drie-eenheid van een forse slaapkamer, een omvangrijke garderobekamer en een luxe badkamer. Een ruime tweede badkamer is standaard. Bovendien beschikken haast alle appartementen over een derde slaap- annex werkkamer.

De buitenruimte is van proporties die zijn weerga niet kent. Het merendeel van de appartementen biedt eigenaren eigen onderdak voor twee automobielen. De toegang beperkt zich tot de Duivelsbruglaan en de afgesloten garageboxen bevinden zich ondergronds. Daardoor is geen doorgaand verkeer mogelijk en blijft de buitenplaats een groen, lommerrijk en autoluw gebied.