Bloei | Nieuwbouw energieneutrale woningen in Helvoirt

Tussen de weilanden en de groene speeltuin in plan Den Hoek in Helvoirt ontwikkelen en bouwen wij 12 energieneutrale woningen: 6 hoek- en rijwoningen en 6 twee-onder-een-kap woningen. Alle woningen zijn ruim van opzet, hebben een diepe achtertuin en vrij uitzicht op het groen.

Bovendien zijn de woningen standaard energieneutraal, waardoor de energielasten laag zijn. Met het ‘groenpakket’ zijn extra zonnepanelen mogelijk en het ‘groeipakket’ biedt de optie voor bijvoorbeeld een garage, een uitbouw of dakkapel voor nog meer m² leefruimte.

Energieneutraal wonen

Bij de ontwikkeling van de woningen in Bloei wilden we net een stapje verder gaan dan de norm vereist. Deze woningen zijn standaard energieneutraal, waardoor de energielasten laag zijn en de koper de komende jaren geen omkijken meer heeft naar de duurzaamheidseisen van zijn woning. Het energieverbruik wordt beperkt door een goede isolatie, warmteterugwinning en de nieuwste installaties. Met de zonnepanelen op het dak wordt alle energie opgewekt die de woning verbruikt. Optioneel kunnen er meer zonnepanelen geplaatst worden, zodat er ook energie opgewekt wordt voor huishoudelijk verbruik.

Toekomstbestendig ontwikkeld

Bloei wordt ontwikkeld in de laatste fase van het plan Den Hoek in Helvoirt. De woonomgeving kenmerkt zich door het vele groen aan de voorzijde van de woningen en de diepe achtertuinen met veel privacy. De woningen zijn duurzaam, ruim opgezet en van hoge kwaliteit, waardoor ze weinig onderhoud nodig hebben. Het comfort van wonen en de woonbeleving stonden bij deze ontwikkeling centraal.

 

Twee-onder-een-kap woningen

Hoek- en rijwoningen

Stuur project door