Achter den Eijngel

Samen met Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkelt Hazenberg nieuwbouwwijk Achter den Eijngel in Lennisheuvel. De wijk bestaat uit een mooie mix aan 65 duurzame en karakteristieke woningen. Er komen zowel koop-, huurwoningen als vrije kavels. Een plan waarin woongenot en duurzaamheid zichtbaar samenkomt. Met ruime rijwoningen en royale twee-onder-een-kapwoningen is dit plan de ideale plek voor starters en gezinnen. 

Duurzaam wonen in Lennisheuvel

Alle woningen voldoen aan de huidige duurzaamheidsnormen. Zo wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame isolatie zodat er geen warmteverlies is. Verder zijn alle woningen voorzien van energiezuinige installaties en zonnepanelen.

 

Dorps en karakteristieke architectuur

De architectuur van de woningen in Achter den Eijngel is dorps en karakteristiek. De afwisseling van kleuren metselwerk en dakpannen en ook de verschillende kapvormen, dragen bij aan het typische dorpsgevoel. Het plan is ruim opgezet en er is volop plek is voor groen, water en parkeren. Fijn wonen in een groene omgeving, in het prachtige buitengebied Het Groene Woud, met alle dorpse faciliteiten binnen handbereik. Alle rust en ruimte, met het comfort van nieuwbouw. De hoeveelheid verharding in het plangebied is minimaal om daarmee het dorpse karakter goed te kunnen behouden.

Stuur project door