Achter den Eijngel

Projectinformatie

Project Achter den Eijngel
Locatie Lennisheuvel
Opdrachtgever Samen met ontwikkelpartner Janssen de Jong Projectontwikkeling

Meer informatie?

Samen met Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkelt Hazenberg nieuwbouwwijk Achter den Eijngel in Lennisheuvel. De wijk omvat een mooie mix aan 65 duurzame en karakteristieke woningen.

Met ruime rijwoningen en royale twee-onder-een-kapwoningen is dit plan de ideale plek voor starters en gezinnen. In Achter den Eijngel komen zowel koop-, huurwoningen als vrije kavels.​

Architectuur

De architectuur van de woningen in Achter den Eijngel is dorps en karakteristiek. De afwisseling van kleuren metselwerk en dakpannen, maar ook de verschillende kapvormen, dragen bij aan het typische dorpsgevoel. Het plan is ruim opgezet, waarbij er volop plek is voor groen, water en parkeren. Fijn wonen in een groene omgeving, in het prachtige buitengebied Het Groene Woud, met alle dorpse faciliteiten binnen handbereik. Alle rust en ruimte, met het comfort van nieuwbouw. De hoeveelheid verharding in het plangebied wordt geminimaliseerd om daarmee het dorpse karakter goed te kunnen behouden.

In het ontwerp van zowel de woningen als de openbare ruimte wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Alle woningen voldoen compleet aan de wettelijke eisen van nu met onder meer moderne, energiezuinige installaties en hoogwaardige isolatie.

Brede doelgroep

De 65 woningen worden aangeboden vanaf circa € 265.000,- v.o.n. en de 13 vrije sector bouwkavels voor vrijstaande woningen starten vanaf circa € 150.000,-. Hierdoor wordt Achter den Eijngel een wijk voor uiteenlopende doelgroepen. 

Achter den Eijngel in beeld

Meer informatie over dit woningbouwproject?

Bekijk hier de projectsite