Werken en leren

Ben jij die bevlogen student die graag de handen uit de mouwen steekt? Die net als wij niets liever doet dan het bedenken of bouwen van inspirerende woon- en werkplekken? Wil je de kneepjes van het vak leren van échte professionals met een kans op een mooie baan bij Hazenberg.

Wij denken met je mee hoe je jouw stageperiode zo leerzaam mogelijk maakt, passend bij wie jij bent. Want we geloven in jong talent en helpen jou bij het vinden van jouw ideale stage of afstudeerplek.

“Hazenberg is een ambitieuze werkgever waar duurzaamheid centraal staat. Als stagiaire word je met open armen ontvangen en voel ik mij helemaal thuis. Hazenberg is groots, maar voelt klein. Dat past bij mij.”
Esmee

Jouw kennis in de praktijk

Leerlingen van het VMBO, MBO en het HBO bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een stage of het uitvoeren van een afstudeeropdracht. We bieden je een leeromgeving waarin je meewerkt in de organisatie of zelfstandig een afstudeerproject uitvoert. Wij geven je daarbij natuurlijk de begeleiding die nodig is om je stage of afstudeerproject tot een succesvol en leerzaam einde te brengen.

Stage lopen of afstuderen bij Hazenberg?

Lijk het jou tof om jouw stage of afstudeeropdracht bij ons uit te voeren. Of heb je een eigen idee of wens? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar Nicole Olislagers en we kijken samen met jou hoe we kunnen bijdragen aan jouw toekomst in de bouw.

Meer weten over werken en leren?

Nicole Olislagers
Recruiter Hazenberg

Erkend Leerbedrijf (BBL)

Hazenberg vindt het opleiden van jongeren belangrijk. Door Beroepsonderwijs Bedrijfsleven zijn wij erkend als leerbedrijf. Dat betekent dat er regelmatig (BBL) leerplekken zijn voor verschillende opleidingen. Voor beschikbaarheid van deze leerplekken (en andere) kun je informeren bij jouw school of neem contact op met Nicole Olislagers.