Jouw droombaan

Begin je net aan jouw carrière in de wereld van projectontwikkeling en bouw of heb je al ruime tijd werkervaring? Bij Hazenberg hebben we voor iedereen met passie, bevlogenheid en gepaste kennis over het maken van mooie woon- en werkplekken ruimte om je talent verder te ontwikkelen.

Waarom werken bij Hazenberg?

Midden in het bos, aan de rand van Rosmalen, bouwde Hazenberg een bijzonder nieuwbouwproject: Graefse Bos. Omringd door waterpartijen van de oude kloostertuin bouwden onze vaklieden drie stijlvolle villa’s met in totaal 52 all-inclusive parkappartementen. Omgeven door rust, ruimte en groen. Een top plek om te werken dus. 

Bekijk de video en 'onze mannen' vertellen je waarom zij graag werken bij Hazenberg en wat deze plek met hen doet als bouwers.

Jouw talent

Onze afwisselende projecten en werkzaamheden bieden jou veel mogelijkheden om niet alleen een passende baan te vinden - passend bij wie jij bent - maar ook helpen we je bij jouw persoonlijke groei. Want blijven leren en jezelf uitdagen vinden we belangrijk. Zodat je jouw potentieel optimaal kunt benutten.

Jouw toekomst

Bij Hazenberg doen we er alles aan om jouw toekomstdromen waar te maken. We denken mee over jouw loopbaan, welke stappen je wilt zetten en hoe je jezelf kunt uitdagen om nét dat beetje meer uit jezelf te halen. Niet omdat het moet, maar omdat je gedreven bent om verder te groeien. Ook dat verstaan wij onder het maken van waarde.

Omdat Hazenberg onderdeel is van TBI, heb je de voordelen van een middelgroot bedrijf en de toekomstkansen van de grote TBI holding in één. Samen met TBI bieden we bijzondere opleidingskansen, en heb je toegang tot de praktijkkennis van meer dan 6000 collega’s bij andere bouw-gerelateerde bedrijven.

Met collega's

Tijdens het werk, maar ook na werktijd worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Waarin je met collega's kennis deelt, netwerkt en werkt aan je vitaliteit. Met de hele onderneming, je afdeling of vanuit de personeelsvereniging. Collega's jonger dan 35 jaar sluiten zich aan bij het jongerennetwerk HB Connect om samen op te trekken, elkaar te inspireren en te helpen groeien en ontwikkelen. 

Wat ons bij Hazenberg en binnen TBI allemaal bindt, is de passie voor het vak met een kijk op morgen. Vakmanschap, innovatie en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Herken jij je daar ook in?

Heb je vragen?

Nicole Olislagers-Nuijten
Recruiter Hazenberg en Nico de Bont

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures maar zou je graag bij Hazenberg willen werken? Neem dan contact op met Nicole Olislagers of stuur haar een mail met je CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.