Uw project centraal

Onze organisatie

Hazenberg Bouw is een daadkrachtige Zuid-Nederlandse bouwonderneming met de focus op woning- en utiliteitsbouw, herbestemming en transformatie, renovatie en onderhoud. Bij ons staan de opdrachtgever en zijn bouwuitdaging centraal. Graag bedenken we samen met de opdrachtgever, gebruiker(s) en bouwteampartners de meest optimale oplossing voor de bouwopgave. Hazenberg Bouw investeert in mensen en middelen om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de toekomst. Door mensen en partijen met elkaar te verbinden en samenwerking te bevorderen stimuleren wij kennisontwikkeling en innovaties in het bouwproces. 

Het directieteam van Hazenberg Bouw bestaat uit:

  • Ir. B.N.W. (Boudewijn) de Bont, directievoorzitter
  • Ing. J.F.C.M. (John) van der Doelen, directeur
  • A.P.M. (Antoine) van Dongen, adjunct directeur financiën

Boudewijn de Bont en John van der Doelen zijn statutair bevoegd.

De Holland

Onderwijsmuseum Dordrecht

Dochterbedrijf Nico de Bont

Bij monumentale gebouwen werken wij nauw samen met onze dochteronderneming Aannemingsbedrijf
Nico de Bont B.V., specialist in restauratie en herbestemming. Door de combinatie van kennis, en de creativiteit van onze medewerkers, maken wij complexe opgaven haalbaar. De directie van Nico de Bont bestaat uit Roel Maas en Boudewijn de Bont.

website Nico de Bont

Onderdeel TBI

Hazenberg Bouw is onderdeel van TBI: een groep van ondernemingen die met elkaar en met hun klanten en partners de leefomgeving van de toekomst maken. Bij de TBI-ondernemingen werken mensen die zich onderscheiden door technisch vakmanschap, ondernemerschap, innovatiekracht en samenwerking op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. Gezamenlijk realiseerden de TBI-ondernemingen in 2014 een omzet van € 1.603 miljoen.

website TBI