We ontwikkelen vandaag voor generaties van morgen

Met onze kennis en expertise van een projectontwikkelaar en bouwer in één huis creëren we nieuwe woonbelevingen en leefomgevingen. Met waarde voor de omgeving en generaties van vandaag en morgen.

“Waarde uit het verleden en heden is onze drijfveer voor een nieuwe leefomgeving. Wij ontwikkelen toekomstbestendige en unieke plekken passend bij de oorspronkelijke identiteit.”
Ingeborg Verheijen

Aandacht voor mens en natuur

Bewoners zijn altijd in het vizier. Jong en oud. Oorspronkelijke bewoners en nieuwkomers. We creëren een leefomgeving waar ze willen zijn en blijven. Midden in het groen in een gezonde woning waar we gebruikmaken van bewezen natuurwetten.

We ontwerpen natuur inclusief en gaan voor balans tussen de bebouwde omgeving en de natuur. Waarbij we biodiversiteit stimuleren en de leefkwaliteit voor zowel mens als dier verbeteren. 

Nieuwe toekomst voor het verleden

Met een voorliefde voor de oorspronkelijke omgeving en natuur, geven wij unieke locaties een nieuwe toekomst. We zijn bevlogen in wat we doen en kijken vooruit. Als projectontwikkelaar en bouwer in één huis bundelen we onze krachten. We versnellen processen waar het kan en doorbreken patronen waar het moet. Zo maken we ogenschijnlijk onhaalbare projecten mogelijk.

Met monumentenspecialist Nico de Bont in huis herbestemmen we bijzondere monumentale plekken en brengen we historische waarde weer tot leven.

Leefomgevingen van waarde

Een bestaande plek een nieuwe invulling geven vraagt om visie en daadkracht. Om projectontwikkeling met lef om risico’s te nemen en kennis om risico’s te dragen. Die kennis en expertise hebben we. Versterkt door de financiële en professionele kracht van TBI holdings.

Dat maakt Hazenberg sterk in het verwerven en herbestemmen/ontwikkelen van grondposities tot gewilde woonplekken. 

Wat we maken

Meer weten over onze kijk op morgen?

Ingeborg Verheijen
Directeur