Maak de toekomst

Onderdeel van TBI

TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt.

Techniek, Bouw en Infra

TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt.

De groep kenmerkt zich als een wendbare netwerkorganisatie. Het zijn stuk voor stuk ondernemingen die beschikken over hoog-waardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra.

De TBI-ondernemingen opereren  elk onder hun eigen naam, maar werken door  hun ‘familieband’ optimaal met elkaar samen. We zijn groot als het moet, en compact als het kan. De medewerkers spreken dezelfde taal en delen dezelfde waarden en ambities. Voor ondernemerschap is binnen onze netwerkorganisatie volop ruimte. Dichtbij onze klanten zijn we op ons best. Zo zorgen we ervoor dat we onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwen, inrichten en onderhouden. 

We streven naar de balans tussen maatschappelijke betrokkenheid en economische vooruitgang. Onze focus is gericht op continuïteit en op de lange termijn. In elk van onze ondernemingen zijn de lijnen kort en de mogelijkheden tot specialisatie en ontwikkeling groot.  We bouwen aan sterke, winstgevende én duurzame ondernemingen. We willen investeren. In mensen, in innovatie, in de toekomst.

Onze medewerkers zijn onze belangrijkste waarde, nu en in de toekomst. Zij onderhouden de duurzame relaties met klanten en leveren de toegevoegde waarde. Verantwoord werkgeverschap bestaat in onze visie uit het creëren van een veilige werkomgeving, goede arbeidsverhoudingen en ontplooiingsmogelijkheden bij alle ondernemingen. Wij zijn bij uitstek  gericht op de toekomst. Ons werk heeft niet alleen een grote, maar ook een langdurige impact op het leven van mensen. De toekomst is niet iets wat ons overkomt, die kunnen we maken. We leven in tijden van snelle ontwikkelingen en groeiende schaarste. Mensen, markten en de maatschappij vragen om ondernemingen die vooruitgang onlosmakelijk weten te koppelen aan verantwoord.

TBI - Maak de toekomst