Onze oplossingen

Wij zijn Hazenberg. Wij ontwikkelen, bouwen, renoveren en verduurzamen woningen en gebouwen van morgen!

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de renovatie van woningen? Bij Hazenberg ben je aan het juiste adres. Als vooraanstaand bouwbedrijf hebben we een schat van ervaring en expertise opgebouwd in het renoveren en verduurzamen van woningen voor woningcorporaties.  Wij zijn gespecialiseerd in het transformeren van verouderde woningen tot duurzame woningen met die voldoen aan de huidige wensen en behoeften en klaar zijn voor de toekomst.

Woningrenovatie van hoge kwaliteit door vakmanschap

Bij Hazenberg staat kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid voorop. We luisteren naar de wensen en ideeën van bewoners en onze opdrachtgever. En we werken nauw samen met alle betrokkenen gedurende het hele proces om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij de (woon)wensen van de eindgebruiker. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die trots zijn op hun vakmanschap en streven naar perfectie in elk detail. We gebruiken alleen hoogwaardige duurzame materialen en geavanceerde technieken om renovaties van woningen te realiseren die jarenlang meegaan.

Maatwerk renovatieoplossingen

Bij Hazenberg geloven we in maatwerk. We begrijpen dat elke woning uniek is en elke woningrenovatie zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we op maat gemaakte renovatieoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en budget. Een woningrenovatie met duurzame installaties, biobased en circulair waar mogelijk, dat is wat wij doen! 

Transparantie en communicatie tijdens het woningrenovatie

Bij Hazenberg hechten we veel waarde aan transparantie en communicatie. We houden je tijdens de hele renovatie van de woningen op de hoogte van de voortgang en staan altijd open voor vragen en feedback. Ons doel is om een soepele en stressvrije ervaring te bieden, waarbij bewonerstevredenheid voorop staat. Onze sociale projectcoördinator zet zich in voor blije bewoners in de wijk.

Meer weten? Bel Jeroen!

Jeroen van Eerdewijk

Neem contact met ons op voor jouw woningrenovatie

Klaar om jouw woning of woningvoorraad te verduurzamen? Neem vandaag nog contact op met team Hazenberg voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor jouw woning renovatieproject. Ons deskundige team van verduurzamers staat klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken en een woning te creëren die zowel mooi, duurzaam als functioneel is.