Ruud Schapendonk nieuwe directeur Hazenberg | TBI

Persbericht

Vught - Per 1 oktober 2023 is Ruud Schapendonk (42) aangetreden als directeur van TBI-onderneming Hazenberg Bouw B.V. uit Vught. Samen met directievoorzitter Boudewijn de Bont vormt hij de statutaire directie van Hazenberg en dochteronderneming aannemingsbedrijf Nico de Bont B.V. Schapendonk is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de missie van Hazenberg: het ontwikkelen, bouwen en verduurzamen van de woningen en gebouwen van morgen. 

Ruud Schapendonk vertrekt hiermee als directeur Ouwehand Bouw bij Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen, waar hij sinds 2018 deel uitmaakte van de directie. Boudewijn de Bont: “We zijn blij dat Ruud ons directieteam komt versterken. Zijn ruime ervaring in bouwen en ontwikkelen en zijn mooie kijk op samenwerking, duurzaamheid en circulariteit sluiten perfect aan bij de koers van Hazenberg.”  

Zo maken wij morgen
Schapendonk is enthousiast: “Binnen Hazenberg is veel potentieel aanwezig om verder uit te gaan bouwen. Prachtige ontwikkelingsprojecten in de portefeuille, een slagvaardig innovatieteam op het gebied van BIM en digitalisering en veel expertise op het gebied van verduurzaming van corporatiewoningen. Hazenberg legt de focus op CO2-reductie en biobased en circulair bouwen en met de erfgoedexperts van Nico de Bont in huis zijn er weinig uitdagingen die wij niet durven aangaan. Ik heb veel zin om samen met overige directieleden, collega’s én onze partners de organisatie naar een volgend niveau te brengen. Zo maken wij morgen.”

De directie van Hazenberg bestaat naast Schapendonk en De Bont uit directeur Projectontwikkeling Ingeborg Verheijen en financieel directeur Christoffel de Rouw

Over Hazenberg
Hazenberg is een ontwikkelende bouwer uit Noord-Brabant, opgericht in 1946. Enkele recente projecten zijn woongebouw de Wervenkade in Dordrecht, de herontwikkeling van het industriële JAL-complex in combinatie met nieuwbouw in project Achttien81 in Dongen en het in de prijzen gevallen houten woongebouw Juf Nienke in Amsterdam. Bij Hazenberg werken ruim 250 medewerkers. De organisatie draaide in 2022 een omzet van € 120 mln.

Ruud Schapendonk, directeur Hazenberg Bouw B.V.

Stuur artikel door