SmartPack

Hazenberg innoveert met energieneutraal wonen

Written by Annelieke Hoogwegt
08 dec 2017

Samen met een aantal gespecialiseerde partners hebben wij SmartPack ontwikkeld: een klant en klare oplossing voor energieneutraal renoveren.

SmartPack is een compleet pakket maatregelen om verouderde woningen binnen een paar dagen grondig te renoveren èn te verduurzamen. Kant-en-klaar energieneutraal! Het gaat zo snel, dat bewoners niet eens hoeven te verhuizen. Dankzij een hechte samenwerking met een integraal pallet aan partners kunnen we – samen met de verhuurder – het héle renovatieproces van A tot Z organiseren en uitvoeren.

SmartPack bestaat uit een aantal pakketten die afzonderlijk of in zijn geheel worden aangeboden:

  • ThermoPack: De basis van Smartpack is een volledig industrieel geproduceerd pakket slimme schilelementen die zorgen voor een perfecte isolatie
  • DesignPack: De schilelementen kennen nagenoeg geen ontwerp-beperkingen: allerlei steensoorten, kleuren, metselwerkverbanden en sierelementen kunnen worden toegepast.
  • SocialPack: Wij organiseren samen met de corporatie het zo belangrijke bewonersproces: van eerste brieven en draagvlak-bijeenkomsten tot en met liefdevolle energie-coaching na de oplevering.
  • InstallatiePack: Een uitgebalanceerd installatiepakket maakt het Smartpack-huis energieneutraal en all-electric: er zijn dus géén fossiele brandstoffen meer nodig.
  • InbouwPack: Met InbouwPack maken we badkamer, keuken en toilet weer fris en nieuw.
  • AssemblagePack: Een speciaal opgeleid assemblage seam zorgt dat alle elementen op de bouwlocatie snel en goed worden gemonteerd. Dat duurt maar een paar dagen. Wisselwoningen zijn niet nodig: bewoners kunnen gewoon thuis blijven.

De eerste SmartPack woningen in Oostvoorne zijn inmiddels gerealiseerd voor het Woonbedrijf Westvoorne. Voor Fides Wonen renoveren wij op dit moment een aantal woningen in Middelharnis. De voorbereidingen voor 31 woningen in ’s-Hertogenbosch voor Brabant Wonen zijn gestart.

Meer weten over SmartPack?

Meer weten over SmartPack, neem dan contact op met Joost Roks, initiator van SmartPack.

Email: j.roks@hazenberg.nl
Tel: M (06) – 836 267 70