Woningen voor vandaag en de generaties van morgen

Wat we bouwen moet bijdragen aan een betere wereld. Daar geloven wij in. Woningen die het leven van bewoners prettiger maken. In buurten waar mensen samenkomen. We werken samen aan het verbeteren van onze buurten. Waar de natuur volop ruimte krijgt en bewoners zich thuis voelen.

“Woongeluk is meer dan een kwalitatief huis. We maken woningen die het leven faciliteren en waar bewoners zich thuis voelen.”
Bart van Gerven

Duurzaam gebouwd

Wat duurzaam is, moet duurzaam blijven. Dat betekent vooruitdenken en kiezen voor slimme technieken en materialen met een minimale CO2-uitstoot. We gaan voor circulair en los-maakbaar als het kan en gebruiken materialen met een lange levenscyclus. Hernieuwbaar en gezond. We zoeken de grenzen op en blijven nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden.

Grensverleggend bouwen

De ontwikkelingen in de bouw maken het steeds uitdagender om de juiste keuzes te maken. Hoe zorgen we voor meer woningen en verlagen we tegelijkertijd onze CO2 uitstoot? Welke duurzame materialen behouden hun waarde op de lange termijn? Hoe bouwen we toekomstbestendig en houden we de woningen betaalbaar?

Morgen ligt in onze handen. Wij gaan voor woningen die blijvend relevant zijn voor mens en omgeving.

Betaalbare woningen

Van de 900.000 huizen die tot 2030 moeten worden gebouwd, moet twee derde betaalbaar zijn. Dat vraagt om anders bouwen. We bedenken hoe het slimmer kan, geavanceerder. Met nieuwe materialen, high-tech bouwtechnologieën en een maximale EPC. Met strakke processen en digitale systemen. Zodat we efficiënt kunnen bouwen en onze hoge kwaliteit kunnen borgen.

Bouwen met ontwikkelkennis 

Met de kennis van projectontwikkeling in huis, weten we wat er nodig is voor een succesvol plan. Hoe we behoeften van vandaag verbinden met de mogelijkheden en regels van morgen. En hoe je het plan uitvoerbaar maakt. Van vergunning tot een kloppend technisch ontwerp.

Een succesvolle upgrade van wijken en woonplezier vraagt om een goed doordacht plan. Want hoe ga je om met de bestaande inrichting van de wijk? Hoe verbind je wensen van bewoners met het ontwerp van de woning. En hoe zorg je dat wat we bouwen duurzaam en betaalbaar is?

Comfortabel wonen

Comfortabel wonen voor iedereen toegankelijk maken. Dat is waar wij ons iedere dag voor inzetten. En dat maken we waar met onze conceptwoningen. 4 type ontwerpen voor betaalbare woningen die je helemaal kunt afstemmen op de wensen en behoeften van de bewoner. Nu én straks. Want comfortabel wonen is volgens ons ook iets van de lange termijn. 

Onze conceptwoningen worden gebouwd met liefde voor de wereld en met voorzieningen die zorgen voor lage energiekosten. Benieuwd hoe jij bewoners blij maakt? Wil je weten hoe jij simpel en snel een gevarieerde leefomgeving creëert met woningen die er mooi uitzien? 

Enkele projecten