Gebouwen die inspireren en faciliteren

We bouwen werkplekken, instituten en scholen die maximaal aansluiten op de behoeften van de gebruikers. Of je er nu werkt, studeert, muziek maakt of een bezoek brengt. Wij bouwen gebouwen waar mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Iedere dag. 

Gezonde gebouwen

We geloven in kantoren die werkgeluk én productiviteit verhogen. Scholen die bijdragen aan betere studieprestaties en zorginstellingen voor meer gezondheid. Plekken met maximaal comfort voor gebruikers, flexibel in gebruik. Met functies die de activiteiten ondersteunen, waardoor er ruimte is om te werken, ontmoeten en ontspannen. In een gezond klimaat, zodat iedere werknemer en bezoeker zich er prettig voelt.

Slim werken met LEAN en BIM

Wil je maximaal grip op je project? Betrek ons vroeg in het proces. Van ontwerpfase tot oplevering. In het bouwteam vanaf de start. Dat geeft je rust. We werken nauw samen met alle betrokken partijen, zoals architecten, ontwikkelaars en eindgebruikers.

In BIM (Building Information Modelling), zodat iedere partij de eigen expertise inzet in het technische uitwerking van het ontwerp. Foutmarges worden zo al in de voorbereidende fase verkleind en risico's geminimaliseerd. We werken digitaal, zijn transparant in wat we doen en denken vooruit.

Met een LEAN aanpak en daily stands tijdens de uitvoering, zodat iedereen het gehele project van begin tot eind maximaal betrokken is. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Utiliteitsbouw met kennis van morgen

Hazenberg is expert in utiliteitsbouw. Met specifieke kennis van kantoren, scholen en zorginstellingen. Met onze creativiteit en meer dan 75 jaar ervaring bouwen we uitdagende projecten van de hoogste kwaliteit. Waarin de wensen en behoeften van gebruikers vervuld worden.

We denken mee met de wensen en mogelijkheden en zetten deze om in een haalbaar en maakbaar plan. Gebouwd met de nieuwste technologische ontwikkelingen en bouwmethoden. We gaan altijd voor de beste oplossing. Voor de lange termijn. Ook dat is duurzaam bouwen.  

Duurzaam bouwen

We streven altijd naar minimale ecologische impact. In ieder project. We denken mee over de mogelijkheden van maximaal energiezuinig bouwen met natuurlijke materialen en een minimale CO2 uitstoot. Zo dragen we bij aan een duurzame toekomst. Gebruikers verblijven er immers meer tijd dan dat ze thuis zijn. Werk en privé zijn steeds meer met elkaar verweven.

LEAN planning

Bouwen terwijl jij doorwerkt

Of het nu gaat om een uitbreiding van een gebouw, het creëren van nieuwe faciliteiten, een andere indeling of een esthetische verbetering, bij Hazenberg hebben we alle expertise in huis voor een vakkundige verbouwing. Zo duurzaam en energie-efficiënt mogelijk. Rekening houdend met de gebruikers.

We bouwen gefaseerd als het moet, buiten de werktijden om als het kan. Veilig en doordacht vanaf de start. Zodat je bedrijf door kan gaan terwijl wij bouwen.

Meerjarig onderhoud

Als je wilt, dan houden we na de (ver)bouw het pand in onderhoud. Een extra service voor meerjarige samenwerkingen voor steeds meer opdrachtgevers. Ook dat is duurzaam denken. We kennen je wensen en de technische en bouwkundige details van het pand. Dat maakt onze dienstverlening scherp, snel en gemakkelijk. In ons team heb je altijd jouw vaste aanspreekpunt en ben je direct geholpen.