Onze conceptwoningen: betaalbaar, duurzaam én mooi

Comfortabel wonen voor iedereen toegankelijk maken. Nu en straks. Dat is waar wij ons iedere dag voor inzetten. We lopen hierin voorop. Innovatieve oplossingen bieden. Daarom werken we samen met andere TBI ondernemingen (Era Contour en Koopmans Bouwgroep), consumenten, opdrachtgevers en producenten (Voorbij Prefab, WTH en Comfort Partners) in het TBI Woonlab. Een innovatielab voor wonen! Samen hebben we veel kennis om inzichten over de markt te verzamelen, te analyseren en hiervoor de beste oplossing uit te werken. Samen is het gelukt om vier woonconcepten te ontwikkelen met een scherpe prijs, die duurzaam zijn én er ook nog eens mooi uitzien. De woningen zijn qua wooncomfort en uitstraling helemaal aan de passen en zo samen te stellen dat ze aansluiten bij de wensen en behoeften van elke bewoner. 

Efficiënt en snel 

Het uitgangspunt voor conceptueel bouwen is economisch bouwen. Door woningen waar veel vraag naar is efficiënt te realiseren, behalen we schaalvoordelen. Dat zorgt ervoor dat we deze tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden en snel in elk gewenst aantal kunnen realiseren.  

Mix & Match 

Om comfortabel te wonen is het belangrijk dat de bewoner zich thuis voelt. In zijn huis én in de wijk. Bij ons kun je iedere woning helemaal afstemmen op de wensen en behoeften van de bewoner. Denk aan de afmeting, indeling van de ruimtes, aanbouw, de grootte van de keuken of badkamer. Het is allemaal aan te passen per individu. 

Bovendien bieden we voor de buitenkant van de woning maatwerkoplossingen. Voor onder andere de details, het afwerkingsmateriaal, de kleuren, vorm van het dak zijn verschillende mogelijkheden. Zo maak je iedere wijk uniek. 

Dankzij dit Mix & Match-principe heb je meer dan genoeg vrijheid, mogelijkheden en ruimte voor eigen inbreng om unieke woningen en wijken te ontwerpen. 

4 WOONconcepten

beterBASIShuis

De naam zegt het al: de basis conceptuele woning. De economisch meest interessante keuze. In elk gewenst aantal bouwen we snel de ideale starters (koop)woning of sociale huurwoning.

Lees meer ->

lekkerEIGENhuis

Het zit al in de naam: eigen. Het is de beste prijs en kwaliteit keuze. Maak van comfortabel wonen, fijn wonen. Helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoner. Met veel mogelijkheden in architectuur en uitstraling. Met lekkerEIGENhuis heb je ruime mogelijkheden om de woning aan te passen. 

Lees meer ->

HOUTbaar HUIS

Modulaire woning van hout! De duurzame keuze. De woning stoot minder CO2 uit, slaat het zelfs op, is remontabel en energiepositief. Het ontwerp van deze woning is oer-Hollands. Samen met Sustainer Homes is het gelukt om deze op grote schaal en betaalbaar te realiseren. En wie weet wat de toekomst nog brengt.  

Lees meer ->

HOUTbaar LOFT

Modulaire loft-woning van hout! De duurzame keuze. De woning stoot minder CO2 slaat het zelfs op, is demontabel en energiepositief. Het ontwerp van deze woning is open, gebaseerd op een loft. Zo kunnen bewoners het huis helemaal zelf indelen en inrichten. Denk aan trappen, vloeren, wanden, maar ook inbouwkasten. Samen met The New Makers is het gelukt om deze op grote schaal en betaalbaar te realiseren. De ontwikkelingen gaan door! 

Lees meer ->

Met liefde voor de bewoner en wereld 

Comfortabel wonen is niet alleen iets van nu. Het is ook iets van de lange termijn. Voor bewoners is dat genieten, gelukkig voelen. Daarom zijn onze woningen ook straks nog geschikt om in te wonen en tegen acceptabele energiekosten.  

Al onze conceptwoningen lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis hebben een CO2-LING, de unieke klimaatvriendelijke CO2-variant. Dankzij slimme aanpassingen in casco, gevelisolatie, vloerisolatie, installaties en afwerking voldoen ze aan de Parijs-doelstellingen. We kunnen hiermee dus nu al bouwen op het toekomstige CO2-niveau van 2025. Een grote sprong vooruit in duurzaamheid. We streven naar meer; de Parijs-doelstellingen van 2030 zijn in zicht.  

Ontdek en creëer!  

Je unieke leefomgeving creëren doe je eenvoudig en snel met onze online TBI WOONplanner. Heel handig ook! Je ziet meteen hoe je woning of wijk eruit komt te zien en wat de scherpste prijs is. Én ben je enthousiast dan download je direct een pdf van je plan.  

 

Ruud Schapendonk
Directeur
Nog meer weten over onze conceptwoningen? Neem contact op met Ruud