Bouwen met de kennis van morgen

Door vandaag de gebouwen van morgen te maken, faciliteren en inspireren we het leven van bewoners en gebruikers. We maken woningen en gebouwen prettiger, slimmer en duurzamer. Op een veilige en verantwoorde manier.

We zijn voorloper in de markt op het gebied van BIM en Lean. Zo maken we wat we bedenken maakbaar en haalbaar. Passend binnen de wensen van onze opdrachtgevers van vandaag en de mogelijkheden van morgen.

Woningbouw

Iedereen verdient een thuis. Dat is onze visie.

Een huis moet het leven van de mensen die er wonen faciliteren en inspireren. Van sociale huur- tot koopwoning. Duurzaam gebouwd en betaalbaar voor jong en oud.

Utiliteitsbouw

Kantoren, scholen of zorginstellingen moeten invulling geven aan de behoeften en activiteiten voor alle medewerkers, zorgverleners en leerlingen. Een prettig gebouw dat alle activiteiten ondersteunt, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. In een gezonde en productieve omgeving.

Transformeren

Een succesvolle transformatie van een gebouw vraagt om een goed doordacht plan. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe ga je slim om met de bestaande indeling? En hoe kan het zo duurzaam en betaalbaar mogelijk?

Nieuwe functies succesvol inpassen in een bestaand gebouw met de benodigde bouwkundige, technische en verduurzamingskennis. Dat is de toegevoegde waarde van ons transformatieteam. Betrek ons zo vroeg mogelijk in het proces. Dan maken we wensen haalbaar en maakbaar.  

Bekijk ook:

Meer informatie over bouwen volgens Hazenberg?