Korte bouwtijd

Trots op nieuwbouwproject Jacobsveld

01 feb 2018

Jacobsveld in Bosschenhoofd is deze week weer nieuwe enthousiaste en gelukkige bewoners rijker. Na de succesvolle oplevering van de eerste fase, hebben nu ook alle conceptwoningen in de tweede fase een trotse eigenaar. 

Gevarieerde woningen

​In de tweede fase van Jacobsveld zat nog meer variatie. Er zijn vijf rijwoningen voor starters  (beterBASIShuis), zes twee-onder-een-kapwoningen (lekkerEIGENhuis) en vier vrijstaande woningen (lekkerEIGENhuis) gebouwd op ruime kavels. De woningen zijn met de extra isolatie en zonnepanelen heel energiezuinig. Een perfecte manier van energiebesparing, die zich meteen uit in lagere woonlasten. 

"Ik ben trots op het werk dat wij hier gemaakt hebben. Het team heeft grandioos werk verricht. Conceptbouwen vraagt toch om een andere manier van denken"

Uitvoerder Ton Kievits

Uitvoerder Ton Kievits bij de oplevering

Korte bouwtijd

Dankzij het beterBASIShuis- en  LekkerEIGENhuis- concept zijn de woningen snel en efficient gerealiseerd. De woningen zijn onder optimale omstandigheden in de fabriek vervaardigd en daarna op locatie gemonteerd. Hierdoor wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort. Zo zijn de beterBASIShuis woningen 12 weken na het leggen van de begane grondvloer al opgeleverd! Het smaakvolle basisontwerp was al compleet, maar voor de bewoners was er nog genoeg mogelijkheid de woning naar eigen smaak af te werken. 

Trots

Niet alleen de nieuwe bewoners zijn trots en tevreden over de woning, ook het bouwteam is blij met het resultaat. Uitvoerder Ton Kievits: "Ik ben trots op het werk dat wij hier gemaakt hebben. Het team heeft grandioos werk verricht. Conceptbouwen vraagt toch om een andere manier van denken. Het team was goed op elkaar ingespeeld, waardoor we snel en efficient konden bouwen in een korte periode. Dit geldt ook voor de goede en strakke voorbereiding die aan de bouw voorafging."