16 jun 2022

Bij Juf Nienke de laatste houtmodule geïnstalleerd

bij Juf Nienke de laatste houtmodule geïnstalleerd in het volledig circulaire, natuurinclusieve en energiepositieve gebouw. Toekomstige huurders zijn leraren en andere mensen met sleutelberoepen in Amsterdam. De gebruikte materialen voor het gebouw zijn veelal biobased en gerecycled; ze hebben een lage milieu-impact en zijn grotendeels hernieuwbaar.

02 jun 2022

Nieuw directielid voor 1 dag tijdens JINC Baas van Morgen

Vandaag nam Souhail de taken over van directeur Christoffel de Rouw tijdens Jinc Baas van Morgen. Met Baas van Morgen willen Hazenberg en JINC, een non-profitorganisatie die strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren, de aandacht vestigen op het feit dat een succesvolle loopbaan niet voor iedereen is weggelegd.

17 mei 2022

Bouwen met CO2arme casco's

In april was TBI WOONlab op bezoek bij TBI onderneming Voorbij Prefab B.V. Dorien Staal: “Onze fabriek draait op groen beton. We hebben heel veel inspanning gedaan om ons beton te verduurzamen. Dat heeft geleid tot een co2 reductie van 35 %."

15 apr 2022

TBI presenteert jaarverslag 2021

"TBI is goed onderweg. De financiële resultaten over het afgelopen jaar waren uitstekend.

08 apr 2022

Verhaal #2 Klant aan het woord

75 jaar Makers van Waarde dat zijn jarenlange samenwerkingen, bouw- en ontwikkelprojecten samen met partners en opdrachtgevers voor bedrijven en bewoners. HIeronder nemen we je mee terug in de tijd en blikken we vooruit in een bijzondere reeks verhalen. Waar de bouwwereld continu verandert, blijft Hazenberg zichzelf.

10 mrt 2022

24 Maart: Hét Hazenberg Corporatie-webinar: versneld naar gasloos met de HT skid

Een webinar. Nu? Zeker. Want met alles wat er op dit moment gebeurt, is de transitie naar gasloos urgenter dan ooit. Voor een duurzame toekomst, in ieder opzicht. Dus ben jij (mede)verantwoordelijk voor het verduurzamen van de woningvoorraad van jouw corporatie? Dan kunnen we ons voorstellen dat je dat traject wilt versnellen waar mogelijk.

01 mrt 2022

Verhaal #1 met onze collega en ‘Hazenberg-historicus’ Nico de Bont

75 jaar Makers van Waarde dat zijn jarenlange samenwerkingen, bouw- en ontwikkelprojecten samen met partners en opdrachtgevers voor bedrijven en bewoners. We nemen je mee terug in de tijd en blikken we vooruit in een bijzondere reeks verhalen. Waar de bouwwereld continu verandert, blijft Hazenberg zichzelf. Verhaal #1 met onze collega en ‘Hazenberg-historicus’ Nico de Bont.

11 feb 2022

Nieuw project! Onze Tuinen: karakteristiek wonen in de Josephwijk

Aanstaande donderdag tekenden we met Alwel de overeenkomst voor de nieuwbouw in de Josephwijk. ‘Een groene stadsbuurt voor jong en oud met een eigen identiteit’.

04 feb 2022

Al 75 jaar Makers van Waarde!

Dat zijn 75 jaar geweldige verhalen over samenwerkingen & bouw- en ontwikkelprojecten van Hazenberg. De komende maanden nemen we je mee terug in de tijd én blikken we vooruit in een bijzondere reeks verhalen. Waar de bouwwereld continu verandert, blijft Hazenberg zichzelf en blijven we van (meer)waarde voor opdrachtgevers en bewoners.

24 dec 2021

Kerstvakantie

Als 'Makers van Waarde' hebben we dit jaar mooie projecten gerealiseerd. Tijd voor wat ontspanning voor onze medewerkers.  Daarom zijn  onze kantoren en bouwplaatsen gesloten van maandag 27 december 2020 tot en met vrijdag 7 januari 2021. Vanaf maandag 10 januari 2022 staan wij graag weer voor u klaar.   Zijn er dingen die echt niet kunnen wachten? Bel ons dan op het volgende nummer: 073 - 658 05 80. Directie en medewerkers van Hazenberg wensen u fijne dagen toe!