NIeuw directieteam

01 mrt 2020

Per 1 maart hebben de heren Antoine van Dongen en John van der Doelen afscheid  genomen van ons bedrijf. Antoine van Dongen maakt een overstap naar ons zusterbedrijf ERA Contour in Zoetermeer, waar hij financieel directeur zal worden. John van der Doelen heeft na 19 jaar Hazenberg aangegeven zijn loopbaan te gaan vervolgen buiten Hazenberg | TBI. Wij zijn zowel Antoine als John erg dankbaar voor wat ze in al die jaren voor Hazenberg hebben betekend en wensen beiden veel succes in de toekomst.

Per gelijke datum zijn Ingeborg Verheijen en Christoffel de Rouw toegetreden tot de directie van Hazenberg Bouw.

Ingeborg Verheijen is sinds 2017 bij Hazenberg in dienst als Hoofd Ontwikkeling. In haar nieuwe rol van directeur zal ze zich met name richten op projectontwikkeling en wonen.

Christoffel de Rouw heeft afgelopen 15 jaar bij ons zusterbedrijf HEVO in ’s-Hertogenbosch gewerkt, waarvan de laatste 6 jaar in de functie van controller. Bij Hazenberg wordt Christoffel adjunct-directeur financiën.

V.l.n.r.: Christoffel de Rouw, Roel Maas, Ingeborg Verheijen en Boudewijn de Bont

Per 1 maart 2020 bestaat de directie van Hazenberg Bouw uit:

  • Boudewijn de Bont, directievoorzitter
  • Roel Maas, directeur
  • Ingeborg Verheijen, directeur
  • Christoffel de Rouw, adjunct-directeur
     

Wij zijn verheugd dat wij deze benoemingen uit eigen gelederen hebben kunnen invullen en staan als nieuw directieteam klaar om je van dienst te zijn!