Nieuw directielid voor 1 dag tijdens JINC Baas van Morgen

02 jun 2022

Souhail was voor 1 dag de baas en nam het stokje over van directeur Christoffel. Naast een rondleiding en voorstelronde heeft hij met HR gespoken over hoe we het voor jongeren aantrekkelijk kunnen maken om in de bouw (en Hazenberg) te werken. Genoeg frisse en slimme ideeën waar we nog op terugkomen... Daarnaast heeft hij met ons timmeratelier kennisgemaakt en zelf de handen uit de mouwen mogen steken. 

Maar vooral het bezoek op de bouwplaats van het Graefse Bos maakte indruk. "Gaaf om te zien, ik had geen idee dat er zoveel bij kwam kijken bij de bouw." 

Wat is de Baas van morgen?

JINC gelooft dat ieder kind talent heeft. Ook de honderdduizenden kinderen in Nederland die opgroeien in een omgeving met veel sociaaleconomische achterstand. JINC strijdt voor een maatschappij waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Voor een Nederland waarin elk kind gelijke kansen heeft. Samen met het onderwijs en het bedrijfsleven geeft JINC deze kinderen een kans op een betere toekomst. Tijdens JINC Baas van Morgen ervaren honderden kinderen hoe het is om de baas te zijn. Ze leggen waardevolle contacten voor het leven en zien hoe het er bij een bedrijf aan toe gaat. Het is een Bliksemstage die de wereld laat zien hoe belangrijk het is om in de toekomst te investeren. Wij dragen daar met Hazenberg graag aan bij, niet alleen tijdens de Baas van Morgen, maar ook met Bliksemstages. Meer weten? www.jinc.nl

"Bijzonder om het stokje zo over te mogen dragen. Erg leuk om mee te doen met de Baas van Morgen. We hebben goede en mooie gesprekken gevoerd en een mooie dag gehad samen. We hebben veel factetten van de bouw kunnen laten zien, en mooi om vooral tijdens het bouwplaatsbezoek veel enthousiasme te zien. 

Diversiteit en gelijke kansen zijn voor mij belangrijke thema’s, daarom vind ik het goed dat wij partner zijn van JINC."

Christoffel de Rouw