Nestor met trots opgeleverd

02 feb 2021

Complex ‘Nestor’ in Nijmegen is opgeleverd aan opdrachtgever SSH&! Een prachtige plek voor studenten op de campus van het Radboudumc. In de voormalige verpleegstersflat zijn nu 156 studentenwoningen en 3 studentenkamers gerealiseerd.

De woningen zijn geïsoleerd, de daken hebben zonnepanelen en de verwarming wordt op termijn gekoppeld aan een duurzame warmtebron van het Radboudumc. De karakteristieke uitstraling van het gebouw in vroege Bossche stijl is behouden gebleven.

“We zijn trots op het resultaat. Met name het behoud van de gevels in de oude stijl en de prachtige binnentuin”, vertelt Rob van Pelt. “In het voorjaar wordt dit een fijne gezamenlijke plek voor de studenten.” Ondanks de huidige situatie en strenge maatregelen is de bouw soepel verlopen.

“De samenwerking met onze onderaannemers en de opdrachtgever verliep goed. Allemaal hetzelfde doel: veilig en prettig samenwerken, gaan voor de beste kwaliteit en een eindresultaat waar we allemaal trots op kunnen zijn. Dat is gelukt. Ik denk dat studenten hier met veel plezier gaan wonen en studeren.”

Rondkijken bij Nestor

Lees meer over het nieuwe leven van het Transitorium:

Van zusters, voor studenten