Jubilerend Hazenberg schenkt 150 vouchers voor Bossche Smakenrad

05 aug 2021

Ter gelegenheid van ons 75-jarig jubileum hebben wij 2 x 75 vouchers van het Smakenrad geschonken aan drie Bossche corporaties en - via Verwenzorg - aan Reinier van Arkel. “Het gaat ons goed en daar zijn we dankbaar voor. Daar willen we ook mensen van búiten onze organisatie van laten meegenieten,” aldus directeur Roel Maas.

Om ons jubileum opvallend en feestelijk te markeren, is Hazenberg dit jaar hoofdsponsor van het Bossche Smakenrad. Zo is dit gigantische reuzenrad aan de A2 deze zomer volop in het paars van onze huisstijl gehuld. In de tientallen luxe gondels kunnen de ontvangers van de vouchers genieten van een koffie- of borrelarrangement. Het gaat in totaal om zo’n 450 personen.

Fotografie: Image&Motion | Han Hermkens

Makers van Waarde Hazenberg Projectontwikkeling

Ingeborg Verheijen, directeur

Woningcorporaties

Ingeborg Verheijen, directeur projectontwikkeling van Hazenberg: “Dankzij dit hoofdsponsorschap kunnen we onze verjaardag op een leuke manier vieren met medewerkers en relaties. Maar we wilden graag iets extra’s doen. Daarom hebben we ook 75 vouchers beschikbaar gesteld aan de drie Bossche woningcorporaties BrabantWonen, Zayaz en Joost waar wij voor werken, zodat zij ze aan gezinnen in hun bestand konden schenken. Ik hoop dat die er heel veel plezier aan gaan beleven!”

Verwenzorg.nl

De andere 75 vouchers gaan via het initiatief Verwenzorg.nl naar cliënten van Reinier van Arkel. Maas: “Deze schenking is tot stand gekomen na contact met Joke Zwanikken-Leenders. Zij zet zich in voor de verbetering van de levensomstandigheden van psychiatrische patiënten, voor wie het soms moeilijk is om richting aan hun leven te geven. Te genieten. Mooie dingen te zien of te doen. We vinden het heel fijn dat we met deze gift daar een klein beetje aan kunnen bijdragen.”

Tom van Mierlo, voorzitter van de Raad van Bestuur van Reinier van Arkel (midden) en Joke van Zwaniken (rechts) ontvangen de 75 vouchers uit handen van directeur Hazenberg, Roel Maas | Fotograaf: Jolanda Ruijs - van Rossum)