Jubilerend Hazenberg en Bosch Smakenrad slaan handen ineen!

12 jul 2021

Hij is eigenlijk niet te missen. Aan één van de drukste invalswegen van ’s-Hertogenbosch en pal aan de A2 is het Smakenrad verrezen. In dit reuzenrad, mede onderdeel van De Bossche Zomer, kun je 2 maanden lang ontbijten, koffie drinken, lunchen, dineren en borrelen. Hazenberg is een van de grotere bouwbedrijven uit de regio en zag hierin een kans om haar 75-jarig jubileum naar grotere hoogte te brengen.

Nu het Smakenrad en Hazenberg de handen feestelijk ineenslaan, kunnen ook de medewerkers van Hazenberg tijdens hun bouwvakvakantie met gezin of vrienden genieten van een bijzonder uitje – helemaal corona-proof. Daarnaast stelt het Bossche bouwbedrijf in het kader van haar jubileum 75 vouchers ter beschikking aan gezinnen met een kleinere beurs, zodat ook zij van dit bijzondere uitzicht kunnen genieten. Bovendien organiseren zij rondom dit reuzenrad gedurende de zomer een aantal kleinschalige jubileumactiviteiten. De samenwerking tussen Hazenberg en het Smakenrad draagt zo feestelijk bij aan dit bijzondere initiatief op de Pettelaarse Schans in ’s-Hertogenbosch en geeft tegelijkertijd stijlvol uiting aan hun jubileumslogan: Hazenberg. Makers van Waarde | al 75 jaar!

 

Over het Smakenrad

Genieten van een maaltijd met panoramisch uitzicht, op 50 meter hoogte? Dat kan in het grootste reuzenrad van Nederland. Het Smakenrad tovert de gondels in het reuzenrad om tot verdraaid sfeervolle privé restaurantjes, waar je kunt genieten van een koffiemoment, ontbijt, lunch, borrel en diner. Zoals je van Smakenrad gewend bent, werken wij ook dit jaar in ‘s-Hertogenbosch weer met diverse lokale ondernemers samen.

www.smakenrad.nl