Een frisse start van 2015!

13 feb 2015

WOONspecialist Rudy van Gurp aan het woord over lekkerEIGENhuis

BeterBASIShuis

Met trots hebben wij vorig jaar de goedkoopste woning in Nederland gelanceerd: het beterBASIShuis. Voor 2015 hebben wij dit woningbouwconcept opgefrist. Niet zomaar even een opfrisbeurtje, maar echte vernieuwingen: 20 jaar garantie, zorgeloos woningen en zeer aantrekkelijk geprijsde 0-trede woningen.

Dankzij deze verfrissingen is een beterBASIShuis al te bouwen vanaf € 52.500. De woning is dan ook bedoeld voor sociale woningbouw en starters op de kopersmarkt. De uitbreiding is gebaseerd op ervaring van klanten en bewoners met beterBASIShuis in de praktijk

Het renovatiekompas

Maar wij zien niet alleen kansen in nieuwbouw. Renovatie is hot én duurzaam. Vandaar dat het TBI WOONLab samen met drie gerenommeerde renovatiebedrijven het Renovatiekompas heeft ontwikkeld. Met deze unieke online-rekentool bepalen woningcorporaties welke opties het meest geschikt zijn om hun woningbezit te verduurzamen. De datasheet van het Renovatiekompas is gebaseerd op een 10-tal variabelen en kent ruim 1,8 miljoen verschillende uitkomsten. Binnen 10 minuten krijgt u, op basis van uw keuzes, inzicht in verschillende scenario’s voor uw renovatieproject. Per scenario wordt duidelijk gemaakt wat dat betekent voor de investeringskosten, onderhoudskosten en de inkomsten en woonlasten van bewoners. Nieuwsgierig geworden?

mooiGROOThuis

Het TBI woonlab staat voor innovatie van concepten, dus uiteraard zijn wij ook weer aan het werk voor de lancering van het volgende verfrissende concept: mooiGROOThuis. Geen basiswoning, maar een luxe afgewerkte tweekapper of vrijstaande woning in diverse varianten. Een prima alternatief voor particulieren en CPO-initiatieven.

Zelf kan ik volop merken dat het conceptmatig bouwen een vlucht neemt en wij zien dan ook volop kansen op de woningmarkt. Een frisse start van 2015. Ik kan dan ook wel zeggen dat ik 2015 en positief tegemoet zie!

Rudy van Gurp
WOONspecialist Hazenberg Bouw