Bouw Warande Park feestelijk gestart

06 jul 2018

Wethouder Witte

Oosterhout – Op 5 juli is in het bijzijn van de nieuwe bewoners, Pierre Hobbelen (Thuisvester), wethouder M. Witte en Hazenberg Bouw het startsein gegeven voor de bouw van nieuwbouwproject Warande Park.

Warande Park is het slotstuk van de ontwikkeling van Hazenberg Bouw, die eerder de appartementen, patiowoningen en eengezinswoningen in samenwerking met Thuisvester op deze plek heeft ontworpen en gerealiseerd. Thuisvester: “We zijn als gezamenlijke partner binnen het gebied blij dat met de bouw van deze woningen het hele gebied is getransformeerd. Als partner en buurman kijken we met trots naar de kwaliteit van deze gebiedsontwikkeling. De samenwerking met Hazenberg hebben we als zeer positief ervaren, mede doordat we vanaf de eerste cruciale fases integraal te werk zijn gegaan.” Nieuwbouwproject Warande Park is een eigen ontwikkeling van Hazenberg en bestaat uit acht royale twee-onder-een-kapwoningen en zes luxe vrijstaande woningen.

  • Pierre Hobbelen

Kindvriendelijke wijk

Bijna alle woningen in dit plan zijn verkocht. Ingeborg Verheijen, Hoofd Ontwikkeling bij Hazenberg Bouw over Warande Park: “Dit project is een mooie laatste fase van een nieuwe wijk in Oosterhout. Een wijk die zowel qua woningtypologie als prijsklasse (koop en huur en van goedkoop tot duur) goed gedifferentieerd is opgebouwd. Omzoomd door prachtige groenstructuren met veel ruimte om te spelen is het een fijne kindvriendelijke wijk geworden.” 

Gemeente Oosterhout over het project

De gemeente Oosterhout is verheugd dat met de start bouw van de tweekappers en vrijstaande woningen de afronding van een mooi en uniek woonproject (Warandepoort) in zicht komt.
“We zijn er van overtuigd dat het project, en daarmee ook deze woningen, voldoet aan de groeiende vraag naar kwaliteit van nieuwe, duurzame woningen in een mooie, groene leefomgeving.

We wensen Hazenberg een voorspoedige realisatie van de woningen en hopen dat de kopers -  na oplevering van de woningen in 2019 en de herinrichting van het openbaar gebied – nog vele jaren mogen genieten van hun woning en woonomgeving”.

De voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang. De bouwwerkzaamheden starten direct na de zomerperiode. De woningen worden, onder voorbehoud, in het najaar van 2019 opgeleverd.

Informatie

Er zijn nog een paar woningen in dit project beschikbaar. Op de website www.woneninjeeigenpark.nl is de actuele verkoopstatus zichtbaar.

Geïnteresseerden kunnen ook contact opnemen met de makelaar: Van de Water Groep.