Bijzondere samenwerking met Area en Caspar de Haan

18 feb 2019

Love is in the air! Op Valentijnsdag zijn Area, Caspar de Haan en Hazenberg Bouw B.V. een contract aangegaan voor lange tijd. We waren al een tijdje verliefd op elkaar. En nu wordt het serieuzer met het tekenen van een overeenkomst voor minimaal drie jaar. We gaan projectoverstijgend de renovatie en transformatie van woningen doorontwikkelen.

Area, Caspar de Haan en Hazenberg Bouw gaan ervoor zorgen dat de kwaliteit van de woningen in Uden, Veghel en omgeving omhoog gaat, terwijl met de projectoverstijgende samenwerking de onderhouds- en beheerkosten omlaag kunnen gaan

Contactgegevens John van der Doelen

John van der Doelen

Kennisdeling en een gelijkwaardige samenwerking

“Er is een klik”, vertelt Jan van Vucht, directeur-bestuurder van Area. “We houden van dezelfde pragmatische aanpak. We pakken door. We delen de kennis en hebben samen formats ontwikkeld waar we nu echt mee gaan werken.”

“Onze relatie is gebaseerd op gelijkwaardigheid”, vult Cas de Haan, directeur van Caspar de Haan, daar aan toe. “Dat betekent dat we naar elkaar luisteren en van elkaar leren. Zo worden we samen beter.”

John van der Doelen, directeur Hazenberg bouw sluit aan: “Het DNA van de bedrijven past goed bij elkaar. De expertises vullen elkaar goed aan. Hierdoor kunnen we met elkaar mooie stappen maken in de verduurzaming van bestaand vastgoed.”

Fijne samenwerking in Veghel

En de liefde bloeide eerder al. Zo hebben we samen vijf appartementencomplexen energetisch gerenoveerd in Veghel. De woningen maakten daarbij de stap van energielabel D (gemiddeld) naar label A. Tijdens deze renovatie hadden we nog een feestje. Hier was voor Caspar de Haan de 2000e oplevering van een woning na energetische renovatie.