veilig wonen voor iedereen

basisTHUIS | bouwen voor een maatschappelijke opgave

02 aug 2016

“ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep hebben binnen het TBI WOONlab het initiatief genomen voor de ontwikkeling van woningen voor statushouders: mensen die in Nederland mogen blijven, maar waarvoor nog geen huisvesting beschikbaar is. Dit doen ze samen met de TBI-ondernemingen Comfort partners, Groothuis Wonen, Voorbij Prefab en WTH. Het woningbouwconcept basisTHUIS is ontstaan vanuit onze drive om voor iedereen een goed thuis te creëren. Het is betaalbaar, snel te bouwen en eenvoudig aanpasbaar.”

Een toekomstbestendige oplossing voor een actuele vraag

basisTHUIS is toekomstbestendig. Het idee achter het concept is dat er in één woning (woonvoorziening) meerdere flexibele units zijn te realiseren. Indien de marktvraag verandert, zijn de units eenvoudig om te bouwen naar één verhuurbare eengezinswoning.

Rendement op investeringen

basisTHUIS is ontworpen op de beschikbare subsidies vanuit het rijk. Een aantal varianten komt dan ook in aanmerking voor de beschikbare subsidies. Dit maakt het rendement op uw investeringen extra aantrekkelijk!

Variatie in een blok en binnen een wijk leidt tot een gemixte buurt!

basisTHUIS bestaat uit verschillenden woningtypes in diverse architectuurstijlen. Ze zijn eenvoudig te combineren met andere conceptwoningen uit ons aanbod en sluiten aan bij de bebouwing in bestaande wijken. Dit zorgt voor een gevarieerde buurt en wijk waar iedereen zich thuis voelt en veilig een nieuw bestaan kan opbouwen. Ideaal voor het creëren van een ‘gemengde’ buurt.

TBI WOONlab

basisTHUIS is een initiatief van het TBI WOONlab, een samenwerkingsverband tussen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep. Binnen het TBI WOONlab worden nieuwe concepten, processen, producten en diensten ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en energetische woningverbetering. www.tbiwoonlab.nl

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van basisTHUIS, neem dan contact op met Joost Roks of klik op onderstaande afbeelding om de brochure te downloaden.

Download brochure BasisTHUIS