Nieuws

19 sep 2017

Feestelijke start nul-op-de-meter renovatie van 68 woningen in Oostvoorne

Wethouder Van der Meij heeft op 18 september het startsein gegeven voor de uitvoerende fase van de nul-op-de-meter renovatie van 68 woningen van het gemeentelijk Woonbedrijf in Oostvoorne.

31 aug 2017

Timelapse verbouw entree Avans Onderwijsboulevard

Onze vakmannen hebben deze hele zomer doorgewerkt aan het trappenhuis en de nieuwe entree bij Avans Hogeschool. Bekijk de timelapse!

03 aug 2017

Wonen zonder gas heeft de toekomst!

Wonen zonder gas heeft de toekomst! Daarom start Hazenberg na de bouwvak in opdracht van Woonbedrijf Westvoorne met een pilotproject in Oostvoorne waarbij bestaande woningen betaalbaar en compleet naar energieneutraal gerenoveerd worden.

20 jul 2017

Ondertekening overeenkomst nieuwbouwplan in Lennisheuvel

Op woensdag 19 juli 2017 is door de gemeente Boxtel, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hazenberg Bouw een anterieure overeenkomt ondertekend voor het nieuwbouwplan “Achter Den Eijngel” te Lennisheuvel. Het plan bestaat uit de ontwikkeling en realisatie van circa 85 woningen.

18 jul 2017

Binnenkort in verkoop: Céravie

Nieuwbouwproject Céravie bestaat uit 28 woningen en ligt in de Maastrichtse wijk Céramique. Bekend om zijn voorname architectuur en fraaie openbare ruimte zoals het Charles Eyckpark en Plein 1992. Geniet van de gezellige terrassen van Café Zuid of Coffeelovers.