17 mei 2022

Bouwen met CO2arme casco's

In april was TBI WOONlab op bezoek bij TBI onderneming Voorbij Prefab B.V. Dorien Staal: “Onze fabriek draait op groen beton. We hebben heel veel inspanning gedaan om ons beton te verduurzamen. Dat heeft geleid tot een co2 reductie van 35 %."

15 apr 2022

TBI presenteert jaarverslag 2021

"TBI is goed onderweg. De financiële resultaten over het afgelopen jaar waren uitstekend.

08 apr 2022

Verhaal #2 Klant aan het woord

75 jaar Makers van Waarde dat zijn jarenlange samenwerkingen, bouw- en ontwikkelprojecten samen met partners en opdrachtgevers voor bedrijven en bewoners. HIeronder nemen we je mee terug in de tijd en blikken we vooruit in een bijzondere reeks verhalen. Waar de bouwwereld continu verandert, blijft Hazenberg zichzelf.

10 mrt 2022

24 Maart: Hét Hazenberg Corporatie-webinar: versneld naar gasloos met de HT skid

Een webinar. Nu? Zeker. Want met alles wat er op dit moment gebeurt, is de transitie naar gasloos urgenter dan ooit. Voor een duurzame toekomst, in ieder opzicht. Dus ben jij (mede)verantwoordelijk voor het verduurzamen van de woningvoorraad van jouw corporatie? Dan kunnen we ons voorstellen dat je dat traject wilt versnellen waar mogelijk.

01 mrt 2022

Verhaal #1 met onze collega en ‘Hazenberg-historicus’ Nico de Bont

75 jaar Makers van Waarde dat zijn jarenlange samenwerkingen, bouw- en ontwikkelprojecten samen met partners en opdrachtgevers voor bedrijven en bewoners. We nemen je mee terug in de tijd en blikken we vooruit in een bijzondere reeks verhalen. Waar de bouwwereld continu verandert, blijft Hazenberg zichzelf. Verhaal #1 met onze collega en ‘Hazenberg-historicus’ Nico de Bont.

11 feb 2022

Nieuw project! Onze Tuinen: karakteristiek wonen in de Josephwijk

Aanstaande donderdag tekenden we met Alwel de overeenkomst voor de nieuwbouw in de Josephwijk. ‘Een groene stadsbuurt voor jong en oud met een eigen identiteit’.

04 feb 2022

Al 75 jaar Makers van Waarde!

Dat zijn 75 jaar geweldige verhalen over samenwerkingen & bouw- en ontwikkelprojecten van Hazenberg. De komende maanden nemen we je mee terug in de tijd én blikken we vooruit in een bijzondere reeks verhalen. Waar de bouwwereld continu verandert, blijft Hazenberg zichzelf en blijven we van (meer)waarde voor opdrachtgevers en bewoners.

24 dec 2021

Kerstvakantie

Als 'Makers van Waarde' hebben we dit jaar mooie projecten gerealiseerd. Tijd voor wat ontspanning voor onze medewerkers.  Daarom zijn  onze kantoren en bouwplaatsen gesloten van maandag 27 december 2020 tot en met vrijdag 7 januari 2021. Vanaf maandag 10 januari 2022 staan wij graag weer voor u klaar.   Zijn er dingen die echt niet kunnen wachten? Bel ons dan op het volgende nummer: 073 - 658 05 80. Directie en medewerkers van Hazenberg wensen u fijne dagen toe!

03 dec 2021

Eerste houten woonmodules geplaatst

Vandaag zijn de eerste houten woonmodules geplaatst van Juf Nienke, het nieuwe entreegebouw van Centrumeiland in Amsterdam, ontworpen door RAU en SeARCH voor Dokvast. Er komen 61 volledig houten huurwoningen waarvan 30 middeldure huurwoningen bedoeld zijn voor leerkrachten.

08 okt 2021

Vandaag is de 'Dag van de Duurzaamheid'

Als Makers van Waarde werken wij er hard aan, om élke dag waar te maken als een Duurzame Dag. Liefst samen met opdrachtgevers en ketenpartners. Hier lees je hoe we dat zoal doen.