08 okt 2021

Vandaag is de 'Dag van de Duurzaamheid'

Als Makers van Waarde werken wij er hard aan, om élke dag waar te maken als een Duurzame Dag. Liefst samen met opdrachtgevers en ketenpartners. Hier lees je hoe we dat zoal doen.

27 sep 2021

Groot succes: Alles komt samen op de Burendag in Vredeoord

Het was een groot succes, de eerste échte Burendag op Vredeoord. Dat bewoners er hier samen écht iets van maken in deze groene, kindvriendelijke wijk, was duidelijk te zien en te voelen. Er waren tal van leuke activiteiten, spellen en ontmoetingen en er werd samen gelachen, gegeten en genoten.

16 sep 2021

Geslaagd Veiligheidsontbijt

Tien van onze grootste onderaannemers en leveranciers schoven bij ons aan voor ons tweede Veiligheidsontbijt. Onderwerp: hoe kunnen we er samen voor zorgen, dat we de veiligheid in onze bouwketen verbeteren?

17 aug 2021

Appartementen Aldetiendstraat Uden opgeleverd

Hazenberg heeft in het pand aan de Aldetiendstraat in Uden 14 appartementen gerealiseerd voor Area Wonen voor stichting maatschappelijke opvang het Verdihuis. Donderdag 5 augustus was de sleuteloverdracht. Het Verdihuis verwacht dat half november de eerste bewoners hun intrek kunnen nemen. Tot die tijd zijn ze bezig met het inrichten van de appartementen.

05 aug 2021

Het is zomervakantie!

Voor de zomerperiode, informeren wij u graag over onze bereikbaarheid.

05 aug 2021

Jubilerend Hazenberg schenkt 150 vouchers voor Bossche Smakenrad

Ter gelegenheid van haar 75-jarig jubileum heeft bouwbedrijf en projectontwikkelaar Hazenberg 2 x 75 vouchers van het Smakenrad geschonken aan drie Bossche corporaties en - via Verwenzorg - aan Reinier van Arkel. “Het gaat ons goed en daar zijn we dankbaar voor. Daar willen we ook mensen van búiten onze organisatie van laten meegenieten,” aldus directeur Roel Maas.

29 jul 2021

Circulair inkopen. Met liefde voor de planeet

Binnen ons bedrijf hebben we steeds meer aandacht voor circulair inkopen en bouwen, om onze planeet zo min mogelijk te belasten of ‘leeg te plukken’. Maar… hoe doen we dat? Mark Verhagen, Joost van der Aa en Joost Vierling vertellen erover.

12 jul 2021

Jubilerend Hazenberg en Bosch Smakenrad slaan handen ineen!

Hij is eigenlijk niet te missen. Aan één van de drukste invalswegen van ’s-Hertogenbosch en pal aan de A2 is het Smakenrad verrezen. In dit reuzenrad, mede onderdeel van De Bossche Zomer, kun je 2 maanden lang ontbijten, koffie drinken, lunchen, dineren en borrelen. Hazenberg is een van de grotere bouwbedrijven uit de regio en zag hierin een kans om haar 75-jarig jubileum naar grotere hoogte te brengen.

01 jul 2021

Nieuwbouw bij Van ’t Hoffstraat: een Kroon voor de wijk

Samen met LEVS architecten hebben we het winnende plan voor nieuwbouw bij Van ’t Hoffstraat in Ettenleur: ‘Kroon’. Erg trots op de terugkerende samenwerking met Alwel en LEVS Architecten.

01 jul 2021

Bouwplaats The Rock vanuit de lucht

Neem een kijkje vanuit de lucht op bouwplaats The Rock in Etten-Leur