Nieuws

15 sep 2022

Bijzonder fijn wonen in Achttien81

Een fijn huis en een prettige omgeving zijn van groot belang voor ons woon-, werk- en levensgeluk. Daarom geven wij als ontwikkelende bouwer betekenis aan alles wat we doen.Zo ook bij ons nieuwbouwproject Achttien81. Daar kijken we verder dan alleen de woningen, maar creëren we een unieke plek waar je altíjd een vakantiegevoel hebt.

20 jul 2022

Duurzaam en bijzonder wonen in Amsterdam

De laatste houten woonmodules van Juf Nienke zijn geplaatst en daarmee is het hoogste punt bereikt. Hoogste tijd om met architecten Thomas M. Rau en Bjarne Mastenbroek een kijkje te nemen bij het nieuwe entreegebouw van Centrumeiland op IJburg - Gemeente Amsterdam.

16 jun 2022

Bij Juf Nienke de laatste houtmodule geïnstalleerd

bij Juf Nienke de laatste houtmodule geïnstalleerd in het volledig circulaire, natuurinclusieve en energiepositieve gebouw. Toekomstige huurders zijn leraren en andere mensen met sleutelberoepen in Amsterdam. De gebruikte materialen voor het gebouw zijn veelal biobased en gerecycled; ze hebben een lage milieu-impact en zijn grotendeels hernieuwbaar.

02 jun 2022

Nieuw directielid voor 1 dag tijdens JINC Baas van Morgen

Vandaag nam Souhail de taken over van directeur Christoffel de Rouw tijdens Jinc Baas van Morgen. Met Baas van Morgen willen Hazenberg en JINC, een non-profitorganisatie die strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren, de aandacht vestigen op het feit dat een succesvolle loopbaan niet voor iedereen is weggelegd.

17 mei 2022

Bouwen met CO2arme casco's

In april was TBI WOONlab op bezoek bij TBI onderneming Voorbij Prefab B.V. Dorien Staal: “Onze fabriek draait op groen beton. We hebben heel veel inspanning gedaan om ons beton te verduurzamen. Dat heeft geleid tot een co2 reductie van 35 %."

15 apr 2022

TBI presenteert jaarverslag 2021

"TBI is goed onderweg. De financiële resultaten over het afgelopen jaar waren uitstekend.

08 apr 2022

Verhaal #2 Klant aan het woord

75 jaar Makers van Waarde dat zijn jarenlange samenwerkingen, bouw- en ontwikkelprojecten samen met partners en opdrachtgevers voor bedrijven en bewoners. HIeronder nemen we je mee terug in de tijd en blikken we vooruit in een bijzondere reeks verhalen. Waar de bouwwereld continu verandert, blijft Hazenberg zichzelf.

10 mrt 2022

24 Maart: Hét Hazenberg Corporatie-webinar: versneld naar gasloos met de HT skid

Een webinar. Nu? Zeker. Want met alles wat er op dit moment gebeurt, is de transitie naar gasloos urgenter dan ooit. Voor een duurzame toekomst, in ieder opzicht. Dus ben jij (mede)verantwoordelijk voor het verduurzamen van de woningvoorraad van jouw corporatie? Dan kunnen we ons voorstellen dat je dat traject wilt versnellen waar mogelijk.

01 mrt 2022

Verhaal #1 met onze collega en ‘Hazenberg-historicus’ Nico de Bont

75 jaar Makers van Waarde dat zijn jarenlange samenwerkingen, bouw- en ontwikkelprojecten samen met partners en opdrachtgevers voor bedrijven en bewoners. We nemen je mee terug in de tijd en blikken we vooruit in een bijzondere reeks verhalen. Waar de bouwwereld continu verandert, blijft Hazenberg zichzelf. Verhaal #1 met onze collega en ‘Hazenberg-historicus’ Nico de Bont.

11 feb 2022

Nieuw project! Onze Tuinen: karakteristiek wonen in de Josephwijk

Aanstaande donderdag tekenden we met Alwel de overeenkomst voor de nieuwbouw in de Josephwijk. ‘Een groene stadsbuurt voor jong en oud met een eigen identiteit’.