Nieuws

news
24 mei 2018

TBI WOONlab introduceert aardgasloze woonconcepten

Energiezuinige keuzemogelijkheden maken woning nog duurzamer! Aardgasloos bouwen is de toekomst en dat weet TBI WOONlab als geen ander. Het innovatielab biedt daarom vanaf nu zijn woonconcepten beterBASIShuis en lekkerEIGENhuis aardgasloos aan.

04 mei 2018

Eerste serie huizen BergsLicht opgeleverd

Nog geen half jaar na het begin van de bouwwerkzaamheden is de oplevering van de eerste serie huizen in Bergslicht in volle gang. De 22 eengezinswoningen uit het Bergse nieuwbouwproject zijn het eerst klaar.

25 apr 2018

TBI jaarverslag is live!

Het TBI jaarverslag is live! Lees hier alle artikelen, projectnieuws en cijfers.

23 apr 2018

Rol woonadviseur essentieel voor keuzes in conceptwoning

Bij conceptbouw is het maken van keuzes voor bewoners vaak een lastig punt. Ze moeten immers al vroegtijdig beslissingen maken voordat het bouwproces begint. Begeleiding van de kopers is dan ook van groot belang. Bij TBI-onderneming Hazenberg is Judith Bilok woonadviseur.

06 apr 2018

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten in 2017

TBI kijkt terug op een goed jaar waarin we onze prestaties op veel fronten hebben verbeterd. De woningmarkt was krachtig en het perspectief voor de markten van infra en utiliteit verbeterde. De bedrijfsopbrengsten groeiden in 2017 met 9 procent naar € 1.710 miljoen. Tevens zagen we ons operationele bedrijfsresultaat (EBITDA) toenemen naar € 46 miljoen (operationele marge 2,7 procent). Onze orderportefeuille steeg met 11 procent tot € 2,4 miljard.