75 jaar Makers van Waarde

Over ons

Hazenberg ontwikkelt, bouwt en transformeert al 75 jaar. We creëren waarde voor nu en later. Hoe? We luisteren naar je wensen en vragen. Maken tijd om je uitdagingen te begrijpen. We sparren met je, doen suggesties en verrassen. We denken met je mee: proactief, praktisch, innovatief, duurzaam en ‘out of the box’. En we lossen op. Alles om je dromen en plannen waar te maken.

We doen dat met ons hechte team van gedreven maar nuchtere vakmensen, zowel binnen als ‘op de steiger’. Mensen die vanuit een sterk gevoel van dienstbaarheid altijd voor het allerbeste gaan. Maar die elkaar ook scherp houden: waar kan het nóg beter, slimmer, innovatiever en duurzamer voor volgende generaties? Topsport in de bouw…

Dat alles vraagt om een fijne werkomgeving. Om ontwikkelruimte en groeimogelijkheden. Voorwaarden waar Hazenberg volop in investeert. Omdat we beseffen dat onze Makers van onschatbare Waarde zijn. Voor ons als bedrijf maar zéker ook voor jou als opdrachtgever.

75 jaar Makers van Waarde dat zijn jarenlange samenwerkingen, bouw- en ontwikkelprojecten samen met partners en opdrachtgevers voor bedrijven en bewoners. HIeronder nemen we je mee terug in de tijd en blikken we vooruit in een bijzondere reeks verhalen. Waar de bouwwereld continu verandert, blijft Hazenberg zichzelf. 

Hoe het allemaal begon ...

Verhaal #1 met onze collega en ‘Hazenberg-historicus’ Nico de Bont.

1946 -  Hendrik Hazenberg start met zijn 3 zonen een bouwbedrijf. Bewust zetten ze kwaliteit, samenwerking en de klantwens voorop. Meer dan 75 jaar later bouwen we als Makers van Waarde nog steeds op dat sterke fundament. Gedreven, betrokken en inventief zetten we altijd nét die ene stap extra. Samen maken we dromen en uitdagingen waar.  

De bijzondere bouw van P.I. Vught

Verhaal #2 met voormalig directeur P.I. Vught, Paul Koehorst

1986 – Hazenberg kreeg de vraag of ze in korte tijd 100 cellen kon bouwen bij de gevangenis in Vught. Een schijnbaar onmogelijke opgave maakten we samen waar. Het was de start van een langdurige samenwerking. Nu 35 jaar later werken we nog steeds samen. Waar vertrouwen de basis is. Want keer op keer laat Hazenberg zien dat we door de juiste keuzes de beste resultaten boeken.

Jubileum nieuws